Ziare.com

Vrei sa cumperi un apartament in Bucuresti? Afla care este cel mai ieftin credit ipotecar

Miercuri, 21 Decembrie 2011, ora 23:11

   

Vrei sa cumperi un apartament in Bucuresti? Afla care este cel mai ieftin credit ipotecar
Preturile pe piata imobiliara locala au inregistrat scaderi, iar cele mai ieftine locuinte incep de la 35.800 de euro, in sudul Capitalei. Daca te intereseaza sa achizitionezi un apartament, in aceasta perioada, trebuie sa stii ca cel mai ieftin credit ipotecar presupune o rata lunara de 296 de euro.

Cele mai mari scaderi de pret, in 2011, au fost inregistrate la apartamentele din sudul si vestul Capitalei, unde pretul garsonierelor a scazut cu 5%, iar cel al apartamentelor, cu 4%, arata o analiza Imopedia.ro.

Daca vrei sa achizitionezi un credit ipotecar, cea mai mica rata o vei plati la Banco Italo-Romena. Aici, pentru un credit ipotecar de 70.000 de euro, pentru o perioada de 30 de ani, vei achita 396,3 euro lunar. Dobanda este variabila, iar dobanda anuala estimativa (DAE) se ridica la 7,37%, conform conso.ro.

Pentru aceleasi conditii de creditare, Marfin Bank, Banca Transilvania si OTE Bank au rate cu valori similare. Prima banca iti va solicita 410 euro lunar, in timp ce urmatoarele doua percep o rata de 415 euro. Diferenta consta in DAE. Marfin Bank are o DAE de 6,35%, Banca Transilvania de 7,9%, in timp ce OTE Bank de 6,34%.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Citeste mai mult despre Te incumeti sa cumperi un apartament in Bucuresti? Afla care este cel mai ieftin credit ipotecar pe Business 24.ro

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2744 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor