Ziare.com

Cele mai scumpe cladiri de birouri scoase la vanzare online

Miercuri, 05 Iunie 2013, ora 16:05

   

Cele mai scumpe cladiri de birouri scoase la vanzare online
Cea mai scumpa cladire de birouri scoasa la vanzare online este in Bucuresti, zona Ghencea, pretul cerut fiind de 12,58 de milioane de euro, potrivit Spatiicomerciale.ro, o platforma de promovare a anunturilor imobiliare cu destinatie comerciala, lansata de Imobiliare.ro.

Portalul a realizat un clasament al celor mai scumpe imobile office scoase la vanzare in Capitala si in alte orase mari din tara.

Bucuresti

Primul loc in top este ocupat de o cladire de birouri situata in zona Ghencea, ce are un pret cerut de 12,58 de milioane de euro. Imobilul are o suprafata utila inchiriabila de aproape 11.000 de metri patrati, distribuita pe parter si sapte etaje; acestora li se adauga doua nivele de parcare subterana, cu o capacitate de 100 de locuri, ce ocupa o suprafata de 3.000 de metri patrati. Tariful de inchiriere practicat pentru aceasta proprietate este de 9 euro pe metru patrat pe luna, la care se adauga si cheltuielile cu serviciile de intretinere, in valoare de inca 3 euro pe metru patrat pe luna.

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!

Pe locul al doilea in clasament se situeaza un imobil de birouri de pe strada Lipscani, in schimbul caruia proprietarul solicita 7,8 milioane de euro. Cladirea de cinci etaje dispune de o suprafata de 5.042 de metri patrati si are in prezent un grad de ocupare de 90%. Imobilul a fost complet renovat in anul 2002 si are o capacitate de parcare de 30 de locuri.

La pretul de 6 milioane de euro este scoasa la vanzare o cladire cu opt nivele (demisol, parter si sase) construita in anul 2008, in zona Aviatorilor-Herastrau. Imobilul are o suprafata utila de 1.570 de metri patrati. Constructia este amplasata pe un teren de 572 de metri patrati si dispune de 12 locuri de parcare.

Tot in nordul Capitalei, in zona Aviatiei, o cladire de opt nivele (parter si sapte etaje), cu o suprafata utila inchiriabila de 3.900 de metri patrati, poate fi achizitionata cu 5,85 de milioane de euro. Proprietatea respecta standardele constructiilor "verzi" in ceea ce priveste consumul de energie si dispune de 60 de locuri de parcare. Pretul de inchiriere pentru imobil este de 15 euro pe metru patrat pe luna.

La un pret de 4,7 milioane de euro este listata o vila cu destinatia spatii de birouri, situata in zona Dacia - Gradina Icoanei. Cu o suprafata de 2.264 de metri patrati, constructia in stil bizantin a fost complet restaurata atat la interior, cat si la exterior. Imobilul dispune de un garaj cu o capacitate de trei locuri, iar in curtea acestuia pot fi parcate pana la 15 masini. Tariful de inchiriere pentru aceasta proprietate se ridica la 17.000 de euro pe luna.

Aproape 9 milioane de euro, pret maxim in afara Capitalei

In Cluj-Napoca, zona Iris, o cladire de 2.600 de metri patrati poate fi achizitionata cu 2,38 de milioane de euro. Imobilul a fost construit in anul 2006, pe structura parter si un etaj, si beneficiaza de 50-60 de locuri de parcare. Pretul de inchiriere se ridica la 20.000 de euro pe luna.

In apropiere de Piata 1 Mai, o proprietate de 1.700 de metri patrati are un pret cerut de aproximativ 1,73 de milioane de euro. Imobilul a fost renovat integral in urma cu patru ani si este compartimentat ca open space pe fiecare nivel (parter si doua etaje). In curtea cladirii sunt disponibile 60 de locuri de parcare.

Cea mai scumpa cladire de birouri din Brasov listata pe SpatiiComerciale.ro este situata in zona de sud-est a orasului. Este vorba despre o cladire de 4.200 de metri patrati care are un pret cerut de 5 milioane de euro. Imobilul este structurat pe cinci nivele (parter si patru etaje) si are un tarif de inchiriere de 9 euro pe metru patrat pe luna.

In zona 13 Septembrie din Brasov, poate fi achizitionat un imobil de 6.000 mp cu destinatia spatii de birouri pentru 2,5 milioane de euro. Cladirea are un regim de inaltime S+P+3 si dispune de doua cai de acces, putand fi o solutie si pentru spatii de productie sau de depozitare.

In Timisoara, zona Simion Barnutiu, un imobil office de 2.800 de metri patrati are un pret cerut de 1,8 milioane de euro. Cladirea a fost construita in anul 2004, este structurata pe demisol, parter si cinci etaje si dispune de opt locuri de parcare. In prezent, proprietatea functioneaza ca unitate de cazare.

In zona Complexul Studentesc, o vila cu destinatia office poate fi achizitionata cu 1,5 milioane de euro. Imobilul dispune de o suprafata utila de 1.200 de metri patrati si este structurat pe subsol, parter, etaj si mansarda.

T.B.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1852 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Autorul vorbeste de cladiri din.....

.....Ghencea, Aviatorilor, etc...si-mi pune poza cu o cladire care a luat foc mai de mult linga Biserica Armeneasca! Ce legatura au amice? De preturi ce sa zic.....o sa se duca in jos....si tot o sa se duca......ca de birouri in Romania nu stiu cine mai are nevoie! Inchiriez si eu vreo 3 camere pentru ....birouri!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor