Descopera care sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere cand cauti spatii birouri Cluj

Advertorial
Luni, 27 Ianuarie 2020, ora 16:25
10534 citiri
Descopera care sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere cand cauti spatii birouri Cluj

Cautarea celor mai bune spatii birouri Cluj poate fi un proces destul de indelungat, daca oamenii de afaceri nu stiu care sunt cele mai importante aspecte la care sa fie atenti.

In randurile ce urmeaza, ei pot descoperi cateva elemente esentiale asupra carora sa se opreasca in timp ce studiaza variantele pe care le au la dispozitie. In acest fel, in cel mai scurt timp vor putea semna contracte avantajoase, pe termen lung!

Zona

Zona este esentiala pentru toate tipurile de afaceri, indiferent de nisa acestora. Oamenii isi doresc sa ajunga cat mai usor la locul de munca, motiv pentru care cladirile centrale sunt ideale.

In acelasi timp, si cele de la periferie sunt interesante, cu mentiunea ca angajatii trebuie sa poata ajunge aici fie cu masinile personale, fie cu ajutorul mijloacelor de transport in comun.

Spatii birouri Cluj in functie de suprafata

Un alt detaliu la care oamenii de afaceri trebuie sa se gandeasca este suprafata. In functie de numarul de angajati pe care il au, dar si in functie de planurile de dezvoltare pentru urmatorii ani, ei trebuie sa opteze pentru spatii birouri Cluj care sa fie suficient de incapatoare si unde sa poata avea inclusiv sali de conferinte, birouri individuale, dar si zone de tip open space si o bucatarie.

Utilitati

In ceea ce priveste utilitatile cu care sunt prevazute cladirile, ele trebuie sa fie complet functionale. Chiriasii trebuie sa poata folosi imobilele inca de a doua zi dupa ce semneaza contractul, pentru a-si incepe activitatea cat mai curand.

Racordul la electricitate, gaze si Internet trebuie verificate cu atentie. De exemplu, in cadrul corporatiilor, conexiunea la Internet este esentiala pentru indeplinirea sarcinilor de zi cu zi.

Preturi

Bineinteles, preturile sunt si ele importante pentru alegerea celor mai bune spatii pentru birouri.

Raportul calitate/pret trebuie sa fie unul corect pentru ambele parti. Chiriasii trebuie sa aiba, insa in vedere faptul ca pentru imobilele situate in zonele centrale, cel mai probabil vor fi nevoiti sa plateasca tarife mai mari, tocmai datorita avantajelor de care au astfel parte.

Ei trebuie sa puna in balanta toate beneficiile, dar si dezavantajele, pentru a putea lua cea mai buna decizie pentru business-ul pe care il conduc.

Proximitatea fata de restaurante supermarketuri

Extrem de ocupati in general, corporatistii nu mai gasesc suficient timp la dispozitie pentru a gati.

De aceea, ei prefera locurile de munca ce sunt aproape inclusiv de restaurante si magazine de unde isi pot procura zi de zi mancarea pentru pranz. Este important ca in preajma birourilor sa fie cel putin cateva dintre aceste tipuri de locatii.

Luand in considerare toate elementele mentionate anterior si punand in balanta toate avantajele de care se pot bucura pe termen lung, antreprenorii pot ajunge mult mai usor la o concluzie in privinta spatiilor de birouri de care au nevoie.

Pentru a obtine rezultatele pe care si le doresc, trebuie sa tina cont inclusiv de faptul ca angajatii lor merita un nivel de confort ridicat!

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#spatii birouri , #birouri