Ziare.com

Case din lemn - o alternativa confortabila, ecologica si accesibila

Advertorial
Marti, 15 Noiembrie 2016, ora 11:13

   

Case din lemn - o alternativa confortabila, ecologica si accesibila
In perioada recenta se pune tot mai mult accent pe protectia mediului, ecologie si conservarea resurselor naturale.

Caracterul limitat al acestora din urma impune si gasirea de solutii care sa nu afecteze considerabil mediul, pentru fiecare sector de activitate. Nu face exceptie de la regula nici domeniul constructiilor de locuinte, pentru care Mobina propune alternativa ecologica, accesibila si confortabila a caselor din lemn.

De ce case din lemn?

Motivele multiple pentru care alternativa caselor din lemn este tot mai recomandata determina si trendul ascendent al acestor constructii.

Daca in tarile scandinave, in America de Nord sau in regiuni din Japonia in care seismele sunt frecvente, procentul de case din lemn depaseste 90%, avantajele pe care le prezinta acestea au inceput sa fie constientizate si de populatia din alte regiuni decat cele mentionate.

Intelegand toate atuurile de care pot beneficia proprietarii care aleg acest tip de constructii, Mobina SRL ofera tuturor solutiile confortabile, ecologice si accesibile constituite de casele realizate din lemn.

Avantajele constructiilor realizate pe structura din lemn

Se impune o detaliere a atuurilor de care se bucura cei ce aleg case din lemn, intrucat, ca si oricare alt element ce prezinta noutate, atrage si interesul potentialilor doritori.

Lemnul ajuta la economisirea energiei. Dupa cum arata specialistii care isi prezinta serviciile si in cadrul website-ului www.mobina.ro, casele pentru care se utilizeaza lemnul ca principal material de constructie sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic.

De la nivelul prelucrarii lemnului - inclusiv costurile asociate - si pana la capacitatea sporita de izolatie, atuurile isi fac simtita prezenta pentru orice proprietar care opteaza pentru case din lemn.

Lemnul ofera confort sporit unei locuinte. Fara indoiala, fiecare proprietar sau viitor proprietar de locuinta cauta sa aiba parte de maximum de confort. Casele din lemn aduc un nivel superior de confort:
  • Flexibilitatea lemnului permite adaptarea si personalizarea completa a spatiului interior al unei locuinte, pentru a multumi exigentele oricarui proprietar.
  • Confortul oferit de casele din lemn este dat si de surplusul oferit la partea de spatiu util. Prin utilizarea lemnului ca material de constructie, se obtine - conform specialistilor Mobina - un spatiu util cu 5-7% mai mare decat in cazul caselor construite din alte materiale.
  • Constructia unei case din caramida, BCA sau alte materiale necesita apa, ceea ce inseamna ca pentru o perioada de pana la 24 luni peretii vor fi reci si umezi. Utilizarea lemnului inlatura complet acest neajuns.

Casele din lemn sunt mai rezistente la seisme. Flexibilitatea lemnului aduce un plus de rezistenta la actiunea factorilor externi, inclusiv atunci cand este vorba despre cutremure.

Studii realizate de-a lungul timpului, chiar in zone in care activitatea seismica este intensa, au dovedit faptul ca o casa din lemn rezista mult mai bine in astfel de situatii, spre deosebire de case realizate din alte materiale.

Casele din lemn au un aspect deosebit. Chiar daca structurile si constructiile moderne impresioneaza la capitolul aspect, nicicand nu poate fi negata sau stirbita frumusetea caselor din lemn.

Dovada este si constructia din fotografie, un proiect conceput si finalizat de aceiasi specialisti de la Mobina SRL.Pentru a vizualiza numeroase alte proiecte realizate de aceiasi profesionisti, doritorii pot accesa site-ul mobina.ro, la sectiunea Portofoliu case din lemn.

Ca un bonus, seria avantajelor oferite de casele din lemn este completata si de timpul scurt de executie a unui astfel de proiect.

Astfel de solutii inovatoare sunt oferite tuturor doritorilor de catre profesionistii Mobina SRL.

Oricine si-ar dori o casa economica, rezistenta, aspectuoasa, care sa poata fi finalizata intr-un timp record si care sa ofere confort sporit la nivel de izolatie termica, fonica sau in ceea ce priveste spatiul util. Disponibilitatea acestor constructii pentru toti doritorii este sporita de profesionistii societatii Mobina SRL, care isi expun oferta de produse si servicii si prin intermediul website-ului oficial www.mobina.ro.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 730 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor