Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Portile automate, solutia perfecta pentru siguranta si confortul casei tale

Joi, 20 August 2015, ora 11:03
1979 citiri
Portile automate, solutia perfecta pentru siguranta si confortul casei tale
©somfy SAS/Semaphore

Siguranta locuintei si a familiei reprezinta o prioritate pentru fiecare dintre noi, casa reprezentand locul de adapost in care ne simtim protejati si in care se formeaza amintiri de valoare.

Nevoia de securitate este una dintre cele de baza, fiind necesar ca aceasta sa fie acoperita pentru a putea avansa catre indeplinirea unor nevoile superioare precum cea de confort, apartenenta sau dragoste. Cu alte cuvinte, nu te poti bucura cu adevarat alaturi de cei dragi atunci cand nu te simti in siguranta.

Grijile de la plecarea in concediu sunt cu atat mai mari cu cat de cele mai multe ori plecarea se face pe fuga. Incaltatul, pregatirea copiilor, transportul bagajelor la masina si trecerea mentala peste lista de lucruri de luat cu tine iti ocupa de obicei gandurile pe ultima suta de metri, ceea ce te determina ca dupa plecare sa te gandesti daca nu cumva ai uitat sa realizezi lucrurile de baza, precum stingerea luminilor si inchiderea usilor si portilor.

Ai spune ca aceste lucruri ar trebui sa devina automatisme si de cele mai multe ori chiar asa se si intampla. Apar insa si cazuri in care pur si simplu uiti aspectele cele mai simple. Cum nimanui nu ii place nesiguranta, ar fi ideal sa poti verifica de fiecare data faptul ca la plecarea de acasa portile sunt inchise.

Acest lucru este posibil prin montarea unor porti automate precum cele de la Somfy, acestea fiind o solutie inteligenta ce iti vor oferi siguranta ca portile se inchid si sunt securizate de fiecare data in urma ta.

Avantajele sistemelor de porti automate:

  • Dispun de un sistem avansat de securizare a locuintei

Accesul in curte reprezinta o problema principala de siguranta a locuintei, iar in cazul portilor manuale apare suplimentar riscul ca acestea sa se deschida odata cu intemperiile, precum si cel de a fi usor manevrate de catre infractori. Portile automate te pot asigura ca de fiecare data cand pleci de acasa curtea este si va ramane inchisa si protejata.

Acest lucru se realizeaza cu ajutorul unui motor controlat prin intermediul unei telecomenzi. In functie de structura si dimensiunile portilor tale, vei putea alege intre sisteme de automatizare pentru usi batante sau culisante. Acestea ofera o deschidere larga pentru a facilita un acces comod, generand in acelasi timp o contrapresiune in cazul in care se incearca fortarea usii.

Orice tentativa de efractie a raufacatorilor va fi impiedicata eficient deoarece sistemul functioneaza astfel incat sa ofere siguranta si confort de top, maximizand fiecare dintre functiile sale.

Upgrade-ul tehnologic asupra sistemului de securizare a locuintei te va scapa de orice stres si te va lasa sa te bucuri linistit de concediu.

Accesul securizat iti va oferi de asemenea si confortul de a controla portile fara a mai fi necesar sa cobori sa masina, asa ca la plecare nu va mai trebui sa cobori pentru a inchide portile, iar la intoarcerea acasa vei putea intra in curte la fel de usor.

  • Realizeaza inchidere inteligenta

Portile automate reprezinta una dintre piesele de baza pentru o casa inteligenta. O astfel de casa depaseste nivelul pasiv al unei locuinte clasice, tehnologia inteligenta incorporata in electronice, electrocasnice si in mecanismele de securitate lucrand eficient in beneficiul proprietarilor. Prin aceste elemente scutesti atat timp cat si efort si te poti bucura de confort maxim.

O casa inteligenta este o casa pregatita pentru a prelua responsabil din sarcinile tale, devenind un adevarat ajutor. In cazul portilor automate ai putea considera ca acestea sunt "majordomul" sau paznicul tau, fiind mereu la dispozitia ta si inchizand si deschizand portile de fiecare data cand pleci sau ajungi acasa.

Portile automate reprezinta o investitie importanta pentru orice locuinta, acestea scapandu-te de grija verificarii accesului in curte. Un sistem de porti automate iti ofera siguranta de care ai nevoie pentru a sti ca totul este in regula in lipsa ta.

Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Un număr tot mai mic de români caută un loc de munca în altă țară și numărul este în scădere de șase ani. Un studiu realizat la nivel global a dezvăluit că românii ar prefera să...
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
#porti automate Somfy, #poarta automata casa, #poarta telecomanda , #casa vacanta