Ziare.com

Care sunt zonele din Bucuresti cu cele mai ieftine chirii

Miercuri, 12 Mai 2010, ora 17:12

   

Care sunt zonele din Bucuresti cu cele mai ieftine chirii
Pretul chiriilor in Capitala variaza cu sute de euro de la o zona la alta. Este posibil sa gasiti si in zonele centrale o chirie accesibila, insa daca vreti sa mergeti la sigur, ar fi cel mai bine sa va orientati catre una dintre zonele prezentate mai jos.

In luna aprilie, cele mai ieftine chirii s-au inregistrat in cartierele Berceni si Rahova, unde preturile au coborat fata de lunile precedente, informeaza Money.ro, citand o analiza realizata de portalul AnunturiParticulari.ro. O scadere semnificativa s-a remarcat in cazul apartamentelor cu patru camere, unde tarifele sunt mai mici cu 50 de euro.

Pentru o garsoniera fara imbunatatiri in Rahova, chiria porneste de la 140 euro, iar in Berceni de la 150 euro. Valoarea maxima la care se poate ajunge chiria in ambele zone este de 300 euro, dar asta in cazul garsonierelor mobilate si utilate.

Cat despre apartamentele cu doua camere, Rahova conduce in topul celor mai ieftine chirii. Tarifele pornesc de la 160 euro si pot ajunge la 450 euro, in timp ce in Berceni pretul minim este de 200 euro, iar maximul de 600 euro.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

In cazul apartamentelor cu trei camere, chiriile minime sunt de 250, respectiv 300 euro, iar maximele ajung la valoarea de 500, respectiv 700 euro pentru apartamentele de lux. Valorile chiriilor apartamentelor cu patru camere se situeaza intre minimul de 400 euro euro si maximul de 600 euro.

Si in zona Baicului din Pantelimon, chiriile pentru garsoniere pornesc de la 140 de euro si pot ajunge pana la 350, iar in Colentina, pretul minim intalnit in zona Andronache este de 170 de euro.

In cartierul Dristor, chiriile garsonierelor variaza intre 200 si 300 de euro, in functie de confort si pozitie in cartier, iar pentru cele cu doua si trei camere, intre 250 si 500 de euro.

Si in zonele centrale precum Unirii sau Piata Victoriei se gasesc locuinte de inchiriat si la preturi mici. Astfel, pretul minim pentru garsoniere porneste de la 150 de euro, iar in cazul apartamentelor cu doua camere, tarifele pornesc de la 250 de euro si ajung la 1.000 de euro.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 6741 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

ZONELE CELE MAI IEFTINE CHIRI DIN BUCURESTI :

- B-DUL UNIRII CASA POPORULUI ZISA palatul parlamentului- NU SE PLATESTE NIMIC SE LOCUIESTE MOCA !!!
-PIATA VICTORIEI -PALATUL GUVERNULUI -LA FEL SE LOCUIESTE MOCA!!!
-COTROCENI -PALATUL COTROCENI -SE LOCUIESTE TOT MOCA !!!

 

Chirii ieftine!!!!!!!

Vad ca autorul nu se semneaza, i-o fi rusine, de, se stie ca e cam analfabet! Chiriile pot fi mari, mici, enorme, de ***...., in nici un caz scumpe sau ieftine. Ar trebui ca presa sa nu angajeze ziaristii care nu au absolvit cel putin liceul!

 

dar chiriile la stat ?

poate cineva sa-mi dea cateva exemple de chirii la stat ?
Si alte amanunte : variaza ele in functie de cartier, vechimea blocului, vechimea contractului de inchiriere etc. ? Pe ce criterii se stabileste chiria la stat si la cat timp se reinnoieste (fie si tacit) contractul ?
Cu multumiri,

 

Dl Geoana

si soacra sa stiu mercurialul chiriilor de la stat

@ Tudor

aplauze pentru umor !

Dincolo de asta, serios as vrea sa stiu "mercurialul chiriilor" de stat, mai ales cele din Bucuresti. Nu am niciun reper. Care e raportul lor vizavi de chiriile la proprietar particular (pe acestea le pot vedea, consultand anunturile din presa electronica). Seara placuta, Tudor !

Mercurialul chiriilor de la stat

Depinde de chirias ,ca asa este la noi ,ca la noi la nimeni.
Daca este vreum politruc fara drept sa ocupe o casa de protocol si faca parte din partidul de la putere se gasesc soluti si chiria este modica,daca este din opozitie depinde cum "voteaza" daca este un neica nimeni nu isi permite chiria care este umflata ca sa acopere si costurile politrucilor.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor