Care sunt zonele din Bucuresti cu cele mai ieftine chirii

Miercuri, 12 Mai 2010, ora 17:12
7026 citiri
Care sunt zonele din Bucuresti cu cele mai ieftine chirii

Pretul chiriilor in Capitala variaza cu sute de euro de la o zona la alta. Este posibil sa gasiti si in zonele centrale o chirie accesibila, insa daca vreti sa mergeti la sigur, ar fi cel mai bine sa va orientati catre una dintre zonele prezentate mai jos.

In luna aprilie, cele mai ieftine chirii s-au inregistrat in cartierele Berceni si Rahova, unde preturile au coborat fata de lunile precedente, informeaza Money.ro, citand o analiza realizata de portalul AnunturiParticulari.ro. O scadere semnificativa s-a remarcat in cazul apartamentelor cu patru camere, unde tarifele sunt mai mici cu 50 de euro.

Pentru o garsoniera fara imbunatatiri in Rahova, chiria porneste de la 140 euro, iar in Berceni de la 150 euro. Valoarea maxima la care se poate ajunge chiria in ambele zone este de 300 euro, dar asta in cazul garsonierelor mobilate si utilate.

Cat despre apartamentele cu doua camere, Rahova conduce in topul celor mai ieftine chirii. Tarifele pornesc de la 160 euro si pot ajunge la 450 euro, in timp ce in Berceni pretul minim este de 200 euro, iar maximul de 600 euro.

In cazul apartamentelor cu trei camere, chiriile minime sunt de 250, respectiv 300 euro, iar maximele ajung la valoarea de 500, respectiv 700 euro pentru apartamentele de lux. Valorile chiriilor apartamentelor cu patru camere se situeaza intre minimul de 400 euro euro si maximul de 600 euro.

Si in zona Baicului din Pantelimon, chiriile pentru garsoniere pornesc de la 140 de euro si pot ajunge pana la 350, iar in Colentina, pretul minim intalnit in zona Andronache este de 170 de euro.

In cartierul Dristor, chiriile garsonierelor variaza intre 200 si 300 de euro, in functie de confort si pozitie in cartier, iar pentru cele cu doua si trei camere, intre 250 si 500 de euro.

Si in zonele centrale precum Unirii sau Piata Victoriei se gasesc locuinte de inchiriat si la preturi mici. Astfel, pretul minim pentru garsoniere porneste de la 150 de euro, iar in cazul apartamentelor cu doua camere, tarifele pornesc de la 250 de euro si ajung la 1.000 de euro.

Citeste si:
Ciolacu, despre pensiile speciale ale primarilor: „Cea mai bună soluţie în acest moment este prorogarea. Pentru un an de zile”
Ciolacu, despre pensiile speciale ale primarilor: „Cea mai bună soluţie în acest moment este prorogarea. Pentru un an de zile”
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că la şedinţa de luni, 6 decembrie, a coaliţiei de guvernare, s-a discutat despre pensiile speciale de care aleşii locali ar urma să beneficieze....
Unul dintre cei mai aprigi susținători ai lui Cîțu îl compară acum cu Orban. „Eu l-am sfătuit să facă un pas în spate”
Unul dintre cei mai aprigi susținători ai lui Cîțu îl compară acum cu Orban. „Eu l-am sfătuit să facă un pas în spate”
Unul dintre politicienii care l-au sfătuit pe Florin Cîțu să facă un pas în spate, în negocierile cu cei de la PSD, spunând că, dacă ar fi insistat să rămână premier, ar fi fost...