Chirie in Bucuresti - de ce sa locuiesti in cladiri reabilitate

Advertorial
Miercuri, 15 Ianuarie 2020, ora 10:23
8258 citiri
Chirie in Bucuresti - de ce sa locuiesti in cladiri reabilitate

Cererea pentru locuinte cu chirie in Bucuresti este in continua crestere. Si asta pentru ca metropola e in continua dezvoltare. In cazul in care nu gasesti chirie in Bucuresti in cartierele noi, o solutie optima ar fi blocurile reabilitate.

Cauti chirie in Bucuresti? Ar trebui sa te orientezi si catre locuinte mai vechi. Caci blocurile reabilitate termic au o serie de avantaje de luat in seama.

De ce sa alegi chirie in Bucuresti in blocuri reabilitate

Unul dintre marile avantaje ale blocurilor reabilitate este reducerea substantiala a facturii la incalzire. Este, din pacate, si unul dintre motivele pentru care preturile la chirie in Bucuresti in blocuri reabilitate termic sunt ceva mai mari decat in rest. In unele cazuri, preturile le egaleaza si chiar le depasesc pe cele din constructiile noi.

Pe de alta parte, la orice tranzactie imobiliara este obligatorie prezenta certificatului energetic. Iar acesta face ca locuintele cu chirie in Bucuresti care au beneficiat de reabilitare termica sa fie in avantaj fata de restul. Chiar daca pretul este mai ridicat.

In plus, cei care doresc sa cumpere un apartament nu mai tin cont de pozitionarea acestuia la parter sau la ultimul etaj. Odata cu reabilitarea termica, acestea nu mai reprezinta inconveniente.

In ce consta reabilitarea termica

Reabilitarea termica a unui bloc sau sprijinirea eficientei energetice nu inseamna numai invelirea cladirii in materiale izolante. Iata ce ar trebui sa includa:

- izolatia termica si hidroizolarea exteriorului cladirii include peretii, ferestrele, tamplaria, acoperisul, subsolul, dar si masuri de consolidare la nevoie

- modernizarea instalatiei de incalzire si distribuire de apa calda

- modernizarea sistemului de incalzire, inclusiv instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei din surse regenerabile

- inlocuirea corpurilor de iluminat din spatiile comune cu surse cu eficienta energetica ridicata

- unde este cazul, inlocuirea lifturilor, a circuitelor electrice in partile comune.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#chirie Bucuresti , #chirie