Ziare.com

Chiriile din Capitala au scazut cu 8% in primul semestru

Marti, 13 Iulie 2010, ora 12:42

   

Chiriile din Capitala au scazut cu 8% in primul semestru
Chiriile din Bucuresti au scazut cu aproximativ 8% in primul semestru al acestui an, iar aceasta situatie va fi continuat pana spre toamna.

Astfel, pentru un apartament cu doua camere se cerea in luna iunie un pret mediu de inchiriere de 350 de euro, cu 5% mai redus fata de inceputul anului, cand acesta era de 370 de euro. O garsoniera se inchiria in luna iunie cu 250 de euro, adica cu un pret mai mic cu 4% decat in ianuarie, potrivit Capital, care citeaza un studiu al anunturiparticulari.ro.

Pretul de inchiere a apartamentelor cu trei camere a scazut cu 10%. Daca la inceputul anului se solicita in medie un pret de 540 de euro, el a ajuns la 490 de euro in iunie. Chiria la apartamentele cu patru camere, pretul de inchiriere al acestora scazand cu aproximativ 15%, de la 770 de euro in ianuarie, la 660 de euro in iunie.

Si numarul de apartamente aparute pe piata inchirierelor a crescut cu 27% fata de inceputul anului. In luna iunie au fost scoase pe piata un numar de 2.820 de apartamente. Comparativ cu luna mai, numarul ofertelor a crescut cu 36%.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

In ceea ce priveste numarul de oferte scoase pentru inchiriere in luna iunie, acestea au fost pe segmentul apartamentelor cu doua camere, unde au aparut 1.200 de oferte, urmate ca numar de garsoniere, unde au fost scoase in jur de 1.000 de oferte. Apartamentele cu trei camere au aparut in numar de 520 si doar 115 au fost cele cu patru camere.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 942 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor