Ziare.com

Chiriile din centrul Bucurestiului, mai mari cu 15%

Joi, 20 Ianuarie 2011, ora 09:15

   

Chiriile din centrul Bucurestiului, mai mari cu 15%
Chiriile au crescut in zonele ultracentrale din Capitala, chiar daca, in cartiere, tendinta descrescatoare s-a consolidat in 2010, cu maxime negative de peste 33%.

Desi piata chiriilor a continuat sa intretina imaginea de declin in imobiliare, chiriile solicitate de anumiti rentieri in zonele centrale ale Capitalei au inregistrat un curs contrar tendintei de piata, exprimat prin cresteri de pana la 16%, potrivit Financiarul.

Astfel, zonele in care au fost consemnate cresteri ale chiriilor sunt Piata Victoriei, Romana si Calea Victoriei, in segmentul locuintelor cu trei camere, si Dorobanti, Cismigiu, Dimitrie Cantemir si Romana pe segmentul apartamentelor cu doua camere, potrivit unei analize bazate pe anunturile de pe site-ul anuntul.ro.

Pentru garsoniere, scaderile inregistrate anul trecut in Bucuresti au variat intre 3,3% (Berceni) si 24% (Calea Calarasilor) si numai proprietarii din zona Unirii s-au incapatanat sa ceara mai mult cu 10% fata de acum un an.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Totusi, chiria medie la garsoniere in Bucuresti a scazut cu 12%, la apartamentele cu doua camere cu 12,4% si cu 4,8% in cazul locuintelor cu trei camere.

In 2010, in aria celor mai mari reduceri de chirii au intrat si unele zone semicentrale si chiar centrale, precum Calea Calarasilor, Iancului, Nerva Traian, Floreasca, Aviatiei, Decebal sau Dorobanti.

La nivelul oraselor de provincie, cea mai mare scadere a fost inregistrata in Timisoara, unde chiriile cerute de proprietari s-au diminuat cu 16% la finalul anului 2010. Pe locul doi se afla Constanta, unde chiriile au scazut in medie cu 11% la sfarsitul lui 2010.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1633 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

AL DOILEA ARTICOL CARE SUFLA AER IN GURA MORTULUI, IWERI MAI ERA UNU' .... FOAMEA A MARE SI A FUNEAGRA ... LA MUNCA, NU LA SFETERISIT BANI DEGEABA SI, MAI MULT, DE A DA DE-A DURA PE ROMANI IN SCLAVIE LA BANCI ...

sa se STIE !
Pretul corect al unui Apartament de TREI camere este, ca in Toate Tzarile civilizate, de

DOUA Salarii Minime pe Economie pe 10 ani, adica, la Noi, Romanii este de 36 000 de euro !

Iar chiria pe TREI Camere de maximum 100 Euro pe CAZMERA, IMPOZABILI si CU Contract !

Ghici CINE si-a tras Legi Neclare si care NU se aplica, in Domeniul Imobiliar ?

Ceea ce permite Specula Imobiliara !
Ceea ce distruge Vietzi de Romani !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor