150.000 de metri patrati de malluri, in sudul Capitalei

Joi, 11 Septembrie 2008, ora 12:52
1774 citiri
150.000 de metri patrati de malluri, in sudul Capitalei

Sudul Bucurestiuluiintra intr-un plan de dezvoltare imobiliara care presupuna ca in prima jumatate a anului 2009 sa se ajunga la o suprafata de spatii comerciale de 150.000 de metri patrati, prin finalizarea proiectelor Liberty Center, Grand Arena si Sun Plaza.

Acestea au o suprafata inchiriabila totala de aproximativ 150.000 de metri patrati, ce vor apartine Carrefour, Cora, Billa, BauMax, Mobexpert, Flanco World, Burger King sau Nordsee, informeaza Ziarul Financiar.

Primul centru comercial din cartierul Rahova, in zona Trafic Greu va fi finalizat la 1 noiembrie, iar francezii de la Euroinvest au programata pana la sfarsitul anului deschiderea mallului Grand Arena din Berceni.

Alaturi vor fi un hipermarket Carrefour, in timp ce EMCT si Sparkassen Immobilien vor livra in prima jumatate a anului viitor mallul Sun Plaza de la Piata Sudului, ancorat de Cora, Mobexpert si BauMax.

Alaturi de City Mall, care este primul centru comercial deschis in sud, cele patru malluri vor avea o suprafata inchiriabila la nivelul stocului total actual de centre comerciale moderne din Bucuresti.

Investitiile in cele trei centre comerciale sunt de aproximativ 400 de milioane de euro si vor avea 350 de magazine, restaurante si locuri de distractie, precum patinoar sau cinematografe.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Waze anunță noi funcții importante. Toți șoferii trebuie să știe de ele
Waze anunță noi funcții importante. Toți șoferii trebuie să știe de ele
Waze, aplicația de navigare apreciată de șoferi din întreaga lume pentru funcțiile sale inovatoare și alertele utile în timp real, anunță lansarea unui set de actualizări menite să...
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
#mall, #Bucuresti, #sid, #Liberty Center, #suprafat, #constructie , #imobiliare