80 de familii primesc locuinte ANL in sectorul 2 al Capitalei

Miercuri, 09 Iulie 2008, ora 14:06
4580 citiri
80 de familii primesc locuinte ANL in sectorul 2 al Capitalei

Peste 80 de locuinte cu chirie, 38 de garsoniere si 45 de apartamente, vor fi repartizate mai multor familii de tineri, joi, la sediul Primariei Sectorului 2.

In functie de punctajul obtinut la depunerea cererilor pentru locuinte se va face repartizarea din aceasta saptamana, anunta un comunicat al Primariei Sectorului 2 din Capitala.

Consiliul Local a aprobat, prin hotararea 49/2008, stabilirea listelor de repartizare a celor 83 de locuinte, construite de Primaria Sectorului 2 si Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL), in functie de punctaj.

Beneficiarii locuintelor vor face optiunile privind repartizarea apartamentelor si vor reconfirma, pana joi, prin documente, indeplinirea criteriilor de acces la locuintele destinate inchirierii.

Stabilirea etajului si a numarului apartamentului se realizeaza la alegerea titularului cererii, in functie de ordinea de repartizare stabilita si de diagrama imobilului.

Incepand de vineri, beneficiarii vor primi ordinele de repartitie, urmand ca pana la 18 iulie acestia sa se prezinte la Directia Generala de Administrare a Patrimoniului Imobiliar (DGAPI) al Sectorului 2 pentru incheierea contractului de inchiriere.

Primaria Sectorului 2 informeaza ca dupa semnarea contractelor de inchiriere, chiriasii vor primi, in 22 iulie, cheile de la locuinte.

Chiria variaza in functie de suprafata locuintei, intre 66 si 70 de lei pentru o garsoniera si intre 90 si 95 de lei pentru un apartament, mai precizeaza sursa citata.

Potrivit autoritatilor sectorului 2, sunt in curs de finalizare 166 de locuinte, care vor fi repartizate tinerilor si persoanele care au parasit casele nationalizate in urma deciziilor instantelor.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#ANL, #locuinta, #casa , #imobiliare