Apartamente de lux sub 100.000 de euro, in rate, fara dobanda

Miercuri, 28 Ianuarie 2009, ora 14:43
7240 citiri
Apartamente de lux sub 100.000 de euro, in rate, fara dobanda

Pentru ca bancile dau credite tot mai rar, dezvoltatorii imobiliari recurg la tot felul de variante pentru a-i sprijini pe doritorii de case noi.

Astfel, cei care viseaza la o locuinta de lux pe malul Lacului Buftea au la dispozitie o oferta din partea companiei QCM, dezvoltator rezidential si agentie de consultanta imobiliara. Aceasta vinde, in mod direct, in rate, 11 apartamente cu preturi sub 100.000 de euro, incadrandu-se, astfel, si in cota de TVA sub 5%.

Iar locatarii se pot muta in aceasta vara. Ceea ce este inedit este ca dezvoltatorul pune la dispozitia celor interesati posibilitatea platii a 45% din pretul apartamentului, urmand ca restul sumei sa fie achitata in rate platite direct proprietarului in urmatorii 10 ani.

"La acest tip de credit nu se va plati dobanda, sistemul nefiind intermediat de o banca. Fara birou de credit, fara stres bancar, fara fisa fiscala. Aprobare in 24 ore iar proprietarul isi rezerva dreptul de a selecta clientii", ne asigura QCM.

In plus, dezvoltatorul asigura clientilor sai si cate un loc de parcare gratuit. Complexul Buftea Lake Residence este situat la nord de Bucuresti, la numai 30 minute de Piata Victoriei, pe malul lacului Buftea, vizavi de studiourile Media Pro, intr-un cadru natural deosebit, avand la dispozitie lacurile si padurile nepoluate din nord si un teren generos pe care este amplasat.

"Numai 11 familii, in 2 vile cu arhitectura traditional europeana, gradina, locuri de parcare, locuri de joaca, acces la ponton. Este de departe incomparabil cu zonele de blocuri vechi din oras unde zgomotul, mizeria, lipsa parcarilor, taxele aberante si normele de convetuire imposibile afisate de asociatiile de locatari, fac din acest complex un vis al orcarei familii", a declarat Andrei Apetrei, presedintele QCM.

"Ai scapat de multe griji cu gradinita si scoala primara la 5 minute de casa. Noul complex sportiv care cuprinde sala de fitness, 2 terenuri de tenis, piscina, teren minifotbal restaurante cu specific romanesc si italian. De altfel, daca esti un impatimit al sportului cu motor, ai padurea si lacul chiar langa tine.

Pana la Sinaia, Predeal, Brasov scapi de traficul nebun de pe DN1, avand la dispozitie DN1A si DN7", au mai declarat reprezentantii companiei.

In plus, cladirea este construita dupa sistemul caselor pasive, cu incalzire in pardoseala, geamuri triplustarificate, cablare structurala, wireless, sisteme de incalzire solara si geotermala, utilitati cu 75% mai ieftine, parcare pentru barca sau jet ski, acces control supravegere video, paza 24/7.

Vlad Voiculescu

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#apartamente lux ieftine, #apartamente Buftea , #imobiliare