Apartamentele pe timp de criza, la jumatate din pret

Duminica, 06 Decembrie 2009, ora 11:44
1825 citiri
Apartamentele pe timp de criza, la jumatate din pret

In vremuri de criza, cum sunt cele pe care le traversam, preturile apartamentelor ajung si la jumatate fata de perioada similara a anului trecut.

In aceasta categorie intra apartamentele din cartierul Tei, de pilda, unde reducerile merg de la 30 pana la 50%, conform Antena 3. Explicatia este simpla. Zona este una dintre cele mai cautate de catre dezvoltatorii imobiliari, asa ca cei care-si cauta un apartament au de unde alege.

Asta desi aparitia unor noi complexe comerciale in zona nu a facut decat sa creasca cota de piata a terenurilor, spun specialistii imobiliari. In acelasi timp, atat proprietarii cat si dezvoltatorii s-au vazut nevoiti sa lase din preturi, constransi de datoriile avute la banca.

Specialistii imobiliari spun ca in ultima vreme tot mai multi romani s-au aratat interesati de garsonierele care au ajuns in prezent la 40-50 de mii de euro, sau de apartamentele cu doua camere care se vand cu 60 de mii de euro, dar pot ajunge si la 80 de mii, in functie de imbunatatiri.

Pentru un apartament cu trei camere in schimb, preturile oscileaza intre 75 de mii de euro in Colentina si 80 sau chiar 90 de mii pe bulevardul Ghica si in zona Lacul Tei.

#preturi apartamente, #apartamente ieftine, #pret garsoniera Bucuresti, #pret apartament doua camere, #pret apartament 3 camere , #imobiliare