Cartier de lux langa groapa de gunoi

Sambata, 06 Septembrie 2008, ora 21:31
3520 citiri
Cartier de lux langa groapa de gunoi

Un cartier rezidential, cu sute de vile, a fost construit chiar in jurul gropii de gunoi de la Vidra.

Desi casele se afla la 4-5 kilometri de groapa, ele se extind continuu in directia ei, iar acum intregul camp este un adevarat santier, informeaza Gandul.

Oamenii se plang ca au platit sute de mii de euro pe acele case, pentru ca au vrut sa respire aer curat, insa de fiecare data cand ies pe terasa dau cu nasul de groapa de gunoi care le strica toata ziua.

Ei spun ca atunci cand bate vantul spre case, "aromele" de Vidra ii sufoca, iar asta se intampla mai ales seara si dimineata, cand incep sa misune peste zoaie masinile cu gunoi.

"Ne-am mutat aici de o luna, mai mult pentru copil, sa respire aer curat. Cand am inceput sa construim casa, acum trei ani, groapa era vizibil mai mica si nu prea mirosea. Acum, asa cam la doua, trei zile, la anumite ore te loveste asa o putoare... nu pot sa tin geamurile deschise.

Trebuie sa folosim o gramada de odorizante. Miroase si groapa, si ferma de porci din apropiere si tocmai aici, la noi, se intalnesc amandoua putorile", zice unul dintre proprietari.

In ciuda depozitului de zoaie, preturile terenurilor din zona cresc continuu. Regula e simpla: cu cat lotul e mai departe de rampa si mai aproape de sosea, cu atat e mai scump.

Un metru patrat de teren intr-o astfel de zona se vinde cu circa 250 de euro. Pe o singura mana de pamant pot sa se bata si zece agenti imobiliari.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#cartier rezidential, #groapa, #gunoi, #Vidra , #imobiliare