Case fara cumparatori la targul imobiliar din weekend

Luni, 15 Februarie 2010, ora 10:15
2392 citiri
Case fara cumparatori la targul imobiliar din weekend

Primul targ imobiliar din 2010, desfasurat weekendul care tocmai s-a incheiat la World Trade Plaza din Bucuresti, a fost mai degraba un prilej de prezentare a ofertelor, cumparatorii lipsind cu desavarsire.

Domus Expo Imobiliare a reflectat situatia dezastruoasa in care se afla piata rezidentiala romaneasca.

Dezvoltatorii s-au pregatit cu preturi promotionale si cu tehnici de vanzari tip "sunt ultimele X apartamente la preturi promotionale". Din pacate, in afara de ziaristi si colegi de breasla nu prea au avut cui sa prezinte ofertele.

Potrivit Jurnalului NationalVitan Residence a adus la targ apartamente la preturi care pornesc de la 85.000 de euro cu TVA si pana la 175.000 de euro, cu TVA.

Oferta pentru acest targ a fost un apartament cu trei camere care are o suprafata utila de 167,5 mp la care se adauga locul de parcare gratuit. Reprezentantii dezvoltatorului sustin ca mai sunt de vanzare doar 25 de apartamente din cele 187 construite.

Pentru cei care doresc sa locuiasca in nordul Capitalei, ansamblul rezidential "Privighetori" mai are disponibile 40 de apartamente din totalul de 172 cate au fost construite. Aici, preturile pornesc de la 81.950 euro plus TVA pentru un apartament de doua camere, cu o suprafata construita de 74,5 metri patrati, si ajung la 183.040 euro pentru un apartament de patru camere, cu 166,4 metri patrati construiti.

In Complexul "Poiana Florilor" de pe Soseaua Salaj, apartamentele de 2 camere, cu o suprafata de 90 de metri patrati, pot fi achizitionate la preturi incepand cu 52.000 euro cu loc de parcare inclus, iar o casa individuala de 160 de metri patrati cu teren de 420 mp, la 100.000 de euro. Ansamblul este vandut in proportie de 60 la suta, urmand a fi finalizat integral in martie 2010.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inflația scade în ritm de melc, iar prețul benzinei va crește mai repede decât se preconiza, spun estimările BNR
Inflația scade în ritm de melc, iar prețul benzinei va crește mai repede decât se preconiza, spun estimările BNR
Rata anuală a inflaţiei va continua să scadă în următoarele luni într-un ritm încetinit faţă de anul 2023 şi pe o traiectorie uşor mai ridicată decât cea anticipată în prognoza pe...
Sony se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a consolei PlayStation 5
Sony se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a consolei PlayStation 5
Sony se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a consolei sale de gaming, PlayStation 5 Pro, care ar urma să ajungă pe piață până la finalul acestui an. Noua consolă va...
#targ imobiliar, #targuri imobiliare Bucuresti 2010, #Domus Expo Imobiliare oferte , #imobiliare
Comentarii