Ziare.com

Ce rata lunara platesti pentru Prima Casa 2

Luni, 22 Februarie 2010, ora 09:16

   

Ce rata lunara platesti pentru Prima Casa 2
Daca in cazul locuintelor vechi achizitionate prin programul guvernamental "Prima Casa" lucrurile nu s-au schimbat, pentru imobilele ce urmeaza sa fie construite, noua forma a adus anumite modificari. Mai exact, garantia oferita de stat a crescut pana la 70.000 de euro.

Conditiile de creditare au ramas aceleasi, dar solicitantii trebuie sa stie ca un credit mai mare presupune o rata mai mare, informeaza Adevarul.

Prima Casa 2010, aprobata in sedinta de Guvern

Totodata, cuantumul avansului minim solicitat va fi mai ridicat, iar venitul minim al unei familii trebuie sa depaseasca 3.300 de lei.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Daca valoarea garantiei acordate prin programul guvernamental este de 70.000 de euro, la un avans de 5% (3.500 de euro), valoarea maxima a creditului este de 66.500 de euro.

Pentru aceasta suma (contractata pe 30 de ani), in conditiile actuale de dobanda, solicitantul va plati o rata lunara ce variaza intre 330 si 345 de euro.

Dezvoltatorii imobiliari, nemultumiti de Prima Casa 2

Pentru creditele de 57.000 de euro, ratele lunare se situeaza, in prezent, la aproximativ 310 euro. Si cuantumul comisionului pentru Fondul de Garantare (FNGCIMM) va creste. In aceasta situatie, comisionul de 0,37% se va ridica la 246 de euro in primul an.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2887 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Prapastia d-lui Franks

Intr-o declaratie, care a facut multa valva mediatica, d-l J. Franks, seful misiunii FMI in Romania, a spus ca, la inceputul anului 2009, Romania se afla pe marginea prapastiei si ca acordul cu FMI, inclusiv deci imprumutul de la FMI considerat "de asistenta", a salvat-o.
Vezi continuarea pe http://www.bloombiz.ro/finante/prapastia-d-lui-franks-

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor