Fiul lui Iordanescu investeste in imobiliare

Vineri, 03 Octombrie 2008, ora 15:25
1549 citiri
Fiul lui Iordanescu investeste in imobiliare

Edward Iordanescu, fiul fostului selectioner al echipei nationale de fotbal, va investi impreuna cu cativa asociati suma de 18 milioane de euro intr-o cladire de birouri ce va fi amplasata in nordul Capitalei, in zona Pipera.

Executive Business Center va avea o suprafata totala utila de 9.855 metri patrati de birouri clasa A, structurati pe opt etaje, potrivit datelor companiei de consultanta imobiliara Regatta.

Parterul imobilului este prevazut cu un spatiu de retail de 849 de metri patrati utili, iar cladirea va asigura 189 de locuri de parcare.

Imobilul va fi finalizat la inceputul anului viitor, fatada acestuia fiind indreptata catre Soseaua Pipera si Soseaua Petricani. Imobilul a fost deja lansat spre inchiriere, fiind destinat mai ales companiilor mari si medii.

Proiectul este dezvoltat de compania Two Towers, detinuta in totalitate de firma Central Europe Group Shares, controlata la randul ei de firma Central Europe Group - CEG, in proportie de 95% si de TET Investment cu 5%. Asociatii Central Europe Group - CEG sunt fondul olandez de investitii MEI South East Europe, cu 70 % din partile sociale, si TET Investment cu 30% din capital.

Fiul fostului antrenor detine 34 % din capitalul firmei TET Investment, restul partilor sociale fiind impartite in mod egal de omul de afaceri grec Laftasis Thomas si de firma T. La Ling Holding inregistrata in Olanda, informeaza Mediafax.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#TET Investment, #Central Europe Group, #Two Towers, #cladire birouri, #Edward Iordanescu , #imobiliare