Locuinte cu 10.000 euro

Miercuri, 17 Februarie 2010, ora 19:06
2757 citiri
Locuinte cu 10.000 euro

Cu toate ca pare greu de crezut, cu pana 10.000 euro puteti achizitiona o locuinta. Un portal imobiliar a alcatuit un top al proprietatilor imobiliare ce pot fi achizitionate cu aceasta suma in tara.

Vestul tarii pare a fi zona cea mai bine reprezentata in topul imobilelor cu caracter rezidential scoase pe piata pentru o suma de pana la 10.000 de euro, se arata in analiza facuta de www.imobiliare.ro.

De exemplu, cu 9.500 de euro va puteti achizitiona o uscatorie transformata in garsoniera, la Oradea. Aceasta este semi-decomandata, formata din baie si o camera, situat intr-un bloc cu patru etaje, la etajul patru. Dispune de usa de siguranta, podele laminate, gresie si faianta, geam termopan, usa pliabila la baie. Se vinde complet mobilata si utilata cu frigider si aragaz. Proprietarul se multumeste si cu un schimb cu o alta garsoniera situata la parter sau etajul 1.

La Arad, cu 10.000 euro, "pret negociabil", poate fi achizitionata o garsoniera confort 3, de 18 mp. Este este amplasata la etajul 3 intr-un bloc cu patru etaje. In zona Razboieni din Pitesti, o garsoniera confort 3 cu aceeasi suprafata ca si imobilul din Arad, 18 mp, este gata sa-si schimbe proprietarul pentru 10.000 de euro. Imobilul este situat la ultimul etaj intr-un bloc cu patru etaje si este alcatuit dintr-o camera, bucatarie si baie.

Cu aceeasi suma, 10.000 euro, romanii isi pot achizitiona case la sat in aproape toate judetele tarii, dar din chirpici sau vaiuga.

"Daca e sa punem in balanta faptul ca aceste case au in general o curte generoasa si sunt situate la o distanta considerabila de vacarmul oraselor mari, ele se pot dovedi o alegere inspirata pentru romanul cu venituri medii", se arata in analiza facuta de portalul imobiliar.

Si in Capitala exista in prezent numeroase anunturi imobiliare spectaculoase. De exemplu, in cartierul bucurestean Rahova o garsoniera de 16 mp este scoasa la vanzare pentru 16.500 euro, pret negociabil. Garsoniera este compusa dintr-o camera, baie si bucatarie si se vinde mobilata. Are toate utilitatile de baza, geamuri termopan, parchet, gresie si usa metalica la intrare.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#locuinte 10000 euro, #analiza imobiliare garsoniere, #garsoniere ieftine, #cele mai mici preturi apartamente , #imobiliare