O casa oferita ... gratis - Strategii de criza la targul imobiliar

Miercuri, 02 Decembrie 2009, ora 15:44
1921 citiri
O casa oferita ... gratis - Strategii de criza la targul imobiliar

In disperare de cauza, unii devoltatori imobiliari recurg la strategii de marketing "de criza" anuntand ca sunt dispusi sa ofere ... o casa gratis!

"In urma tombolei care va incepe la Targul Imobiliar National, unul dintre cei 13 proprietari ai unei locuinte in complexul Gruiu Residence isi va primi toti banii inapoi! Fiecare dintre participantii la targ va primi un bilet de tombola in momentul in care semneaza un antecontract de minim 3.000 euro, urmand ca unul dintre ei sa fie fericitul proprietar al unei case de aproximativ 300 mp ....gratis", se arata intr-un comunicat de la organizatorii targului imobiliar tIMOn.

"Noi credem in piata rezidentiala din Romania si in posibilitatea unui anumit segment din populatie sa achizitioneze locuinte peste medie. De aceea, am creat acest ansamblu: mic, cochet, high class. In acelasi timp, credem in puterea marketingului si in placerea oamenilor de a se juca, la orice varsta. De aceea, am creat acest concurs pe care il lansam la tIMOn", a explicat reprezentantul dezvoltatorului israelian Sc Gyro Project Invest.

Dat fiind faptul ca vorbim de un complex rezidential de doar 13 locuinte, practic un comparator din 13 va fi fericitul castigator care isi va primi banii inapoi.

"Suntem constienti ca aceasta tombola lansata la tIMOn va aduce publicitate proiectului nostru, dar cred ca mesajul pe care il transmitem este clar: va exista un norocos printre cumparatorii nostri, dar acesta nu va fi oricine, ci o familie care isi doreste si isi permite sa locuiasca aici", spune dezvoltatorul mentionat.

Situat la 21 km de Ploiesti si 19,5 km de Bucuresti pe viitoarea autostrada, foarte aproape de Snagov, complexul Rezidential Gruiu va cuprinde 13 locuinte cu suprafete utile de aproximativ 300 mp si terenuri de 441 mp.

Ansamblul se va finaliza in august 2010, iar din decembrie 2009 potentialii cumparatori vor putea vizita casa-model.

Suprafata construita a parterului este de 152 mp, din care terasa de 26 mp, iar la etaj 100 mp suprafata construita. A 15-a editie a tIMon se desfasoara in perioada 3-6 decembrie la World Trade Center Bucuresti si va marca ultimul eveniment imobiliar al anului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Gruiu Residence, #oferte targ imobiliar, #casa gratis targ imobiliar , #imobiliare