Oferte tentante la Targul National Imobiliar

Miercuri, 06 Mai 2009, ora 18:10
1458 citiri
Oferte tentante la Targul National Imobiliar
Foto: TNI

Din cauza unei scaderi accentuate a vanzarilor de locuinte, companiile prezente la Targul National Imobiliar (TNI) vin cu oferte din ce in ce mai tentante, in speranta ca vor atrage clientii.

Incepand de joi, la TNI veti putea gasi garsoniere si apartamente cu preturi de la 41.000 de euro, dar si vile sau case, de la 99.000 de euro in sus.

De asemenea, vor fi oferite constructii alternative, din lemn, beton in cofraje izolante si constructii pe structura metalica, scrie Adevarul.

Firmele vin si cu bonusuri, pentru a se asigura ca oamenii nu se vor plimba doar prin targ, ci vor incheia si contracte. De exemplu, compania Ocif Group, dezvoltatorul proiectului Vivando din zona Unirii din Capitala, le va oferi cumparatorilor 300 de euro lunar, timp de trei ani, incepand cu momentul in care va fi predat apartamentul, potritiv Ziarul Financiar.

De mentionat, totusi, ca preturile in cadrul acestui proiect rezidential se situeaza la valoarea medie de 2.100 - 2.200 de euro/mp.

Firma Impact Developer & Contractor va lansa doua noi solutii de locuire, potrivit unui comunicat remis Ziare.com. Una dintre acestea este "Piece by Piece", prin care clientul se poate muta in 48 de ore in apartamentul cumparat, daca achita 30% din valoarea sa, sau 25%, in cazul caselor, diferenta putand fi achitata in sase sau opt transe, intr-un interval de 18 sau 24 de luni.

A doua solutie este "Bridge", adresata celor care vor atat sa-si cumpere o locuinta noua, cat sa si-o inchirieze pe cea veche. Compania faciliteaza plata ratei la apartamentul nou din chiria obtinuta pentru cel vechi. Apoi, intr-o perioada de 48 de luni, clientul poate vinde locuinta veche, pentru a achita diferenta pentru noul apartament.

La aceasta editie a TNI va participa un numar record de firme de profil, in mare parte dezvoltatori, si nu agentii imobiliare, ca pana acum. De asemenea, vor exista cu 42% mai multe oferte, in 2009, fata de anul precedent, in timp ce preturile vor scadea, in medie, cu 18 procente.

Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, aplicația de mesagerie cunoscută pentru protecția datelor utilizatorilor, anunță introducerea unor noi funcționalități care vor spori confidențialitatea utilizatorilor, în special...
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android, proiectate să îmbogățească experiența utilizatorilor pe dispozitive mobile, tablete, smartwatch-uri și sisteme auto....
#Targul National Imobiliar, #oferte apartamente TNI , #imobiliare