Ziare.com

Pretul chiriilor din Capitala este in scadere

Vineri, 16 Ianuarie 2009, ora 08:10

   

Pretul chiriilor din Capitala este in scadere
Dupa ce au stagnat vanzarile imobiliare si chiriile la apartamentele din Bucuresti au inregistrat o usoara scadere in ultimele trei luni, dupa boom-ul inregistrat in luna septembrie, octombrie.

Expertii de la agentiile imobiliare spun ca fata de perioada septembrie-octombrie, cand chiriile cresc in mod traditional, preturile au inregistrat o usoara scadere, dar nesemnificativa, iar apartamentele mari se inchiriaza acum foarte greu, anunta Ziarul Financiar.

Pentru un apartament cu doua camere in zone precum 1 Decembrie, Sebastian sau Colentina chiria porneste de la 300 de euro/luna, fata de 350 - 400 de euro in toamna anului trecut, iar tendinta de scadere nu se manifesta doar la nivelul noilor contracte de inchiriere, ci si in cazul locuintelor deja inchiriate.

Mai multi chiriasi au inceput sa ceara renegocierea contractelor, pe fondul incertitudinilor economice si a devalorizarii leului in raport cu euro, in conditiile in care majoritatea chiriilor sunt calculate in moneda europeana.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Chiriile au inceput sa scada atat pentru locuintele destinate persoanelor fizice, cat si pentru cele inchiriate companiilor in zone centrale.

Cea mai insemnata scadere a chiriilor s-a inregistrat in luna decembrie a anului trecut, dupa ce proprietarii care aveau locuinte spre vanzare nu au reusit sa obtina un pret multumitor, le-au scos spre inchiriere, crescand astfel oferta.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1909 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Poza!

De ce nu ati pus o poza din Bucuresti?Doar e printre primele capitale din lume...la jeg,hotie,prostie...

 

Pai e Bucalele , ceea ce vezi tu pe fond , in spate e

Lacul cu apa termala sapat de Leana Udrea pentru relansarea turismului .

 

Asa este scuza-ma!

Nu m-am uitat atent..si cladirea inalta din centru ce este, Casa Scanteii?


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor