Ziare.com

Prima casa : apartamente in Cotroceni, Primaverii si Dorobanti

de Ana Voicu
Sambata, 11 Iulie 2009, ora 14:25

   

Prima casa : apartamente in Cotroceni, Primaverii si Dorobanti
Pentru a putea profita de "Prima casa", cei ce asteptau de multe luni sa isi vanda locuintele si-au calcat pe inima si au taiat zeci de mii de euro din preturi.

Astfel ca, in prezent, in zone precum Cotroceni, Primaverii sau Dorobanti se pot gasi locuinte ce costa mai putin de 60.000 de euro. De exemplu, un apartament in Cotroceni, cu doua camere, de 50 mp, decomandat se vinde cu 58.000 de euro, se arata pe Imopedia.ro. Si tot in cartierul Cotroceni, pentru o garsoniera de 34 mp, proprietarul cere 50.000 de euro.

In Primaverii, o garsoniera putin mai mare, cu imbunatatiri costa cu 10.000 de euro, mai mult. "Atentie insa, unele din acestea sunt cumparate pe Legea 112 si va fi nevoie ca mai intai sa se verifice daca exista procese pe rol", atrag atentia specialistii Imopedia.

Cea mai ieftina locuinta aflata in baza de date Imopedia.ro este o garsoniera de 15 mp care costa 13.900 de euro si se afla in zona Republicii. Garsoniere cu suprafete foarte mici, de pana in 20 mp, sub 20.000 de euro se gasesc in Titan, Ferentari, Rahova, Pantelimon si Berceni.

Cea mai scumpa garsoniera, care se incadreaza in programul Prima Casa, costa 55.000 de euro. Apartamente la aceleasi preturi se afla si pe Stefan cel Mare - Lizeanu, si Basarabia - Costin Georgian.

Cea mai ieftina oferta gasita pentru un apartament cu doua camere se afla in cartierul Pantelimon. "Vorbim de un apartament cu o suprafata de 27,5 mp, fara imbunatatiri care costa 20.000 de euro. In alte cartiere, precum Militari, Drumul Taberei, Titan sau Dristor, un apartament cu doua camere (circa 50 mp), cu imbunatatiri sare de 48.000 de euro.

In zonele centrale, cu greu gasesti oferte care sa se incadreze in limita impusa de programul Prima Casa", se mai arata pe portalul citat.

Un apartament cu trei camere (50 mp) semi-decomandat, fara imbunatatiri costa 45.000 euro, in zona Gorjului. Pentru suprafete mai mari, de 60 de mp, in Crangasi, pretul ajunge la 60.000 de euro.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3310 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

E intabulate?

Haidi doamna, ca nu inteleg, e intabulate si la oferta sau cum? Poza este de la apartamentu de 27,5mp sau de la garsoniera de 12 mp? Pe terenu verde pot manca seminte ca e in pretul de vanzare?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor