RA-APPS scoate la licitatie 15 spatii din Casa Presei

Luni, 17 Noiembrie 2008, ora 16:40
1323 citiri
RA-APPS scoate la licitatie 15 spatii din Casa Presei

RA-APPS scoate la vanzare, prin licitatie publica cu strigare, 15 spatii din Casa Presei Libere. Cel mai mic pret de pornire este de 31.000 de euro, iar cel mai mare ajunge pana la 86.000 de euro.

Spatiile se afla in Corpul B2 al Casei Presei, la etajulul al doilea, si fac parte din ansamblul fostului Combinat Poligrafic "Casa Scanteii", informeaza NewsIn.

Preturile de la care vor porni licitatiile, exprimate in euro, fara TVA, pleaca de la 31.000 de euro pentru o incapere de 19,71 metri patrati si ajung la 86.000 de euro pentru o incapere de 55,35 metri patrati. Licitatiile vor fi organizate in 26, 27 si 28 noiembrie.

Plata se va face integral, garantia de participare la licitatie este de 10% din pretul de oferta al unitatii locative pentru care se face inscrierea la licitatie, taxa de participare la licitatie este de 1.500 de lei pentru fiecare unitate locativa, iar pretul dosarului de prezentare - de 500 de lei pentru fiecare unitate locativa.

Pentru participarea la licitatie trebuie depusa si o declaratie pe proprie raspundere potrivit careia persoana in cauza nu a avut incheiate contracte de vanzare - cumparare de imobile de la RA-APPS care au fost desfiintate din culpa exclusiva a acestora sau au adjudecat la licitatie imobile de la RA-APPS si nu au perfectat contractul de vanzare din culpa lor.

Casa Presei a fost construita in perioada 1952 - 1957 si avea aproximativ 6000 de birouri, in suprafata totala de 23.000 de metri patrati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
CEO-ul Disney, Bob Iger, a anunțat că platforma de streaming Disney+ va implementa măsuri împotriva partajării de parole la nivel global începând din această vară. Această mișcare a...
#Casa Presei, #spatii vanzare, #birouri, #RA APPS, #licitatie publica , #imobiliare