Racoare pe timp de vara fara aer conditionat? Se poate!

Marti, 11 Iunie 2013, ora 08:06
7758 citiri
Racoare pe timp de vara fara aer conditionat? Se poate!

Cum arata oaza ta de umbra naturala? Cu ajutorul rulourilor exterioare, iti poti transforma propriul camin intr-o oaza, fara a incarca factura de energie electrica. Iar caldura sufocanta devine racoare placuta.

De ce ai nevoie de rulouri exterioare?

Imagineaza-ti situatia in care razele soarelui ajung direct la tine in casa si tu esti plecat la serviciu. Cand intri in casa, va trebui sa deschizi toate geamurile, iar apoi sa pornesti aparatul de aer conditionat, care abia va face fata. La fel ca atunci cand intri in masina dupa ce a stat toata ziua in soare.

Acum gandeste-te cum ar fi fost ca in timpul zilei ferestrele tale sa fie protejate de rulouri exterioare care ar fi respins caldura si ar fi pastrat o mare parte din racoarea noptii. Aerul ar fi mult mai usor de respirat si, chiar daca ai deschide geamurile, vei fi protejat de valul de caldura specific anotimpului cu temperaturi ridicate.

De ce rulouri exterioare si nu jaluzele?

Rulourile creeaza o bariera importanta intre casa ta si mediul exterior care ajuta la mentinerea unei temperaturi optime in interior. Fata de alte produse de umbrire, acestea se instaleaza in fata ferestrelor si impiedica astfel actiunea directa a razelor solare si, implicit, patrunderea caldurii. Jaluzelele, roletele sau draperiile stau in spatele ferestrei si umbresc incaperea, insa fara a opri si caldura.

Ce garantie de satisfactie prezinta rulourile exterioare?

Din 2010 si pana in prezent, numarul rulourilor exterioare vandute in primele 7 tari mari din Europa (Italia, Spania, Franta, Germania, Austria, Elvetia si Polonia) a crescut de la 15,6 milioane, la mai mult de 16,8 milioane de unitati. Faptul ca ritmul de crestere se pastreaza constant este cea mai buna dovada a garantiei pentru satisfacerea nevoilor tale.

Avantajul oferit de Practix sta chiar in produsele sale de top. Iar rulourile exterioare prezinta cele 5 calitati necesare pentru orice locuinta:

* Izolatie fonica - reducerea zgomotului exterior cu pana la 10dB.

* Rol antiefractie - rulourile exterioare pot fi prevazute cu sisteme antiefractie, insa simpla lor prezenta descurajeaza eventualii raufacatori.

* Intimitate - nicio alta forma de acoperire a ferestrei nu se compara cu rulourile aplicate in exteriorul ferestrei. Jaluzele interioare, draperia sau clasica perdea pot oferi trecatorilor posibilitatea sa priveasca la dumneavoastra in casa, insa acest lucru este total imposibil daca fereastra este protejata cu rulouri.

* Cresterea randamentului termic cu peste 10% in timpul anotimpului rece.

* Mentinerea temperaturii optime - sigura o umbrire eficienta pe timpul verii.

Daca mai cunoasteti si alte metode de a va umbri casa, este just sa le luati in considerare. Practix va sustine decizia si isi asuma raspunderea, la fel de usor precum ii este si sa-si prezinte produsele. Pentru ca rulourile exterioare Practix nu vorbesc, dar satisfac! Pentru ca nu conteaza doar racoarea, ci si calitatea.

Pentru a va convinge, accesati www.scharx.ro.

Citește și:
Theodor Paleologu: Mi se pare îngrozitor să am de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu
Theodor Paleologu: Mi se pare îngrozitor să am de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu
Politologul Theodor Paleologu a declarat că în anul 2019 s-a simţit umilit, ca român, să aibă de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu pentru un mandat de preşedinte al...
Nicolae Ciucă, vizită în Japonia pentru a participa la funeraliile fostului premier nipon Shinzo Abe
Nicolae Ciucă, vizită în Japonia pentru a participa la funeraliile fostului premier nipon Shinzo Abe
Prim-ministrul Nicolae Ciucă va efectua, în perioada 26-28 septembrie, o vizită la Tokyo pentru a participa la funeraliile de stat organizate în onoarea fostului premier japonez Shinzo Abe....
Comentarii
Poza grob
grob
rank 5
Cu alte cuvinte obloane moderne! Ideea nu e noua. Si e buna!
Poza tractor
tractor
rank 5