Sase banci au semnat pentru programul Prima Casa

Joi, 09 Iulie 2009, ora 14:42
1172 citiri
Sase banci au semnat pentru programul Prima Casa
Foto: Emaramures

Guvernul a semnat conventiile pentru programul "Prima Casa" cu sase banci, pana in prezent, urmand sa mai semneze, joi, cu alte sase banci.

Premierul Emil Boc a cerut institutiilor bancare sa-si clarifice mai repede normele interne de aplicare a programului, pentru a le pune la dispozitia clientilor, relateaza Mediafax.

Pana acum, s-au semnat acordurile cu BRD, Alpha Bank, Banca Transilvania, Banca Romaneasca, CEC Bank si ATE Bank.

Joi vor semna si Raiffeisen Bank, Unicredit, Emporiki, Millenium Bank, Intesa si Volksbank.

Pe langa acestea, au mai depus oferte si Bancpost, Piraeus Bank, Leumi Bank, Credit Europe, OTP Bank, ING, Garanti Bank si BCR.

Prima casa prin intermediul programului guvernamental a fost achizitionata miercuri, de un cuplu de tineri, care au platit 54.000 de euro pentru un apartament cu doua camere intr-un bloc construit in 1986, din cartierul bucurestean Colentina.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#programul Prima Casa, #semnare acorduri banci , #imobiliare