Cum poti cumpara o locuinta executata silit

Luni, 14 Iunie 2010, ora 07:24
4134 citiri
Cum poti cumpara o locuinta executata silit

Preconizata reducere a salariilor cu 25% va duce la explozia, peste noapte, a numarului romanilor care intarzie tot mai mult cu plata ratei la banca. La sfarsitul lunii martie peste 100.000 de romani riscau sa fie executati silit de banci, potrivit datelor BNR.

La licitatiile organizate de banci pentru casele executate silit de la rau platnici preturile pe mp variaza mult de la un oras la altul. Cele mai scumpe apartamente executate silit in luna mai, au fost in Bucuresti-Ilfov, potrivit imopedia.ro, care a preluat o analiza realizata de heima.ro.

Astfel, in zona Bucuresti-Ilfov pretul mediu pe metru patrat al bunurilor executate silit a fost in luna mai de aproximativ 5.100 lei (1.227 euro), cu 500 lei mai mult fata de aprilie. In general, locuintele executate silit sunt vandute, la prima licitatie, la valoarea evaluata initial, iar de la a doua licitatie, pretul poate fi redus cu 75 la suta, cel putin teoretic.

In Suceava, cei care s-au orientat spre un apartament executat silit au platit un pret mediu de 3.517 lei/mp. Potrivit, heima.ro in judetul Valcea pretul mediu in cazul locuintelor de la bloc executate silit este de 2.917 lei/mp, in timp ce in judetul Timis valoarea medie ajunge la 2.912 lei. Valori sub 2.000 lei/mp gasim in judetul judetul Braila (1949 lei/mp), judetul Arges (1.804 lei/mp), judetul Botosani (1.697 lei/mp), judetul Teleorman (1.036 lei/mp).

La case, cea mai mare valoare pe metru patrat pentru casele executate silit in luna mai a fost in judetul Giurgiu - 2.992 lei/mp. Potrivit informatiilor publicate pe heima.ro, in Arges casele executate silit s-au vandut in luna mai la un pret mediu de 2.060 lei/mp.

Cei interesati de achizitia unei locuinte executate silit trebuie in primul rand sa ia legatura cu executorul care se ocupa de licitatie.

De la acesta puteti afla daca imobilul este locuit sau nu, care este starea imobilului, modificari sau imbunatatiri. In plus, tot acesta va poate da informatii despre conditiile de participare la licitatie.

Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România a raportat în a doua parte a anului trecut un preț la energie electrică pentru uz casnic de 19,1 euro la 100 kWh, între ultimele cinci cele mai reduse din UE. Pe de altă parte,...
#apartamente executate silit, #cost apartament executat silit , #locuinte