Din grija pentru lemn - Deposib Expert propune solutii eficiente pentru tratarea lemnului si intretinerea acestuia

Advertorial
Luni, 27 August 2018, ora 14:47
14616 citiri
Din grija pentru lemn - Deposib Expert propune solutii eficiente pentru tratarea lemnului si intretinerea acestuia

Scarile din lemn sunt printre cele mai populare alegeri. Fie ca sunt de acces spre pod sau acces spre etajele superioare ale locuintelor, scarile din lemn sunt versatile si se incadreaza in orice design interior. Doar ca materialul in sine este un bun izolator termic, se comporta excelent in timp si arata elegant, dar are nevoie de atentie, protectie si tratare corespunzatoare impotriva daunatorilor specifici.

Specialistii de la Deposib.ro dispun de solutii complete pentru cei ce manifesta interes cu privire la scarile din lemn pentru mansarda, printre altele. Sunt de asemenea un raspuns excelent pentru cei interesati de solutii pentru lemn, in diferitele sale stagii - de la pregatirea materialului brut pentru realizarea scarilor si pana la solutii de intretinere in timp.

Deposib Expert este importator oficial al cunoscutului brand Bochemit, producator de solutii pentru tratarea si ingrijirea lemnului. Produsele puse la dispozitie sunt eficiente si variate, pentru a acoperi tot necesarul in ceea ce priveste mentinerea lemnului in conditia sa naturala, optima, rezistand in timp.

Inamicii lemnului si cu ce produse se combat - din gama de la Deposib Expert

Produsele pentru tratarea lemnului se impart in diverse categorii. Pentru fiecare in parte exista variante potrivite, alese dupa clasa de interes dupa cum urmeaza:

Solutii de ignifugare - astfel de produse sunt necesare in cazul constructiilor din lemn unde trebuie sa existe rezistenta la foc. Bochemit Antiflash este produsul recomandat, distingandu-se si prin faptul ca are protectie si la insecte sau ciuperci. Produsul se gaseste in variante multiple privind cantitatile.

Solutii pentru preventie - se spune ca este mai bine sa previi, decat sa tratezi, un comportament total recomandat si vis a vis de lemn. Bochemit Optimal Forte actioneaza impotriva insectelor, ciupercilor, dar si a mucegaiului. Acest produs necesita aplicare pe lemn nou.

Solutii impotriva insectelor - Bochemit Plus I poate actiona impotriva insectelor ce ataca lemnul, indiferent de stagiul de dezvoltare al acestora. Actiunea sa eficienta este in masura sa inlature cariile de lemn si carabusii, printre cele mai comune insecte daunatoare ale acestui material.

Solutii pentru mucegai - Bochemit Antimucegai este solutia potrivita pentru tratarea lemnului acolo unde mucegaiul si-a facut aparitia. Lemnul neprotejat de intemperii cunoaste aparitia mucegaiului, dar poate fi salvat. Din clasa de produse cu efect antimucegai, Bochemit Antimucegai are eficienta dovedita.

Alte produse Deposib - in aceeasi categorie de produse pentru tratarea lemnului se afla si baiturile, Bochemit Estetik si Sinus Holzlasur. Acestea sunt pe baza de ulei si au si un rol decorativ. In punct de vedere al eficientei de protectie, aceste solutii mentin efectele intemperiilor si a ultravioletelor departe de distrugerea lemnului. Atat cu protectie in interior, cat si la exterior, baiturile sunt eficiente si ajung dupa aplicare pana in fibra lemnului.

De asemenea, produsele pentru uz industrial trateaza preventiv lemnul; in functie de specificul situatiei se va alege Bochemit Forte Profi pentru lemnul expus la exterior, ce vine in contact cu apa, Bochemit Bluestop pentru protectia lemnului nou, printre altele.

Deposib Expert se poate numi expert in ceea ce priveste protectia lemnului. In cadrul paginii oficiale, oferta este una generoasa. Un univers al lemnului unde acest material capata atentia necesara, ii sunt recunoscute calitatile, astfel ca interesul va fi acela de a mentine starea lui optima pentru timp indelungat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a făcut Marcel Boloș, ministrul de Finanțe, săptămâna asta
Ce a făcut Marcel Boloș, ministrul de Finanțe, săptămâna asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezintă viitorul și de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu experții și a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#solutii lemn, #tratare lemn , #locuinte