Instantul de apa calda pe gaz - 3 aspecte ce tin de siguranta locuintei tale

Miercuri, 07 Noiembrie 2018, ora 15:47
6917 citiri
Instantul de apa calda pe gaz - 3 aspecte ce tin de siguranta locuintei tale
Foto: roinstalatii.ro

Avantajele pe care ti le ofera un boiler instant de apa calda pe gaz sunt multiple: libertatea de a avea mereu apa calda in locuinta (la nivelul de temperatura dorit), independenta fata de reteaua publica de distributie a agentului termic, costuri lunare mult mai mici etc.

Asadar, daca vrei sa instalezi un astfel de sistem in locuinta, noi credem ca faci cea mai buna alegere pentru confortul familiei tale, fiind de altfel o alternativa excelenta pentru instalarea unui boiler electric.

Insa cum siguranta celor dragi este intotdeauna pe primul loc, un boiler instant de apa calda pe gaz trebuie sa asigure intotdeauna o functionare la parametri optimi, fara riscul ca un eveniment nedorit sa se intample.

Iata mai exact ce inseamna acest lucru:

Senzori de siguranta

Incalzitoarele instant pe gaz reprezinta o solutie optima pe persoanele care doresc apa calda menajera, insa fara a implica si incalzirea incaperilor din casa.

Un astfel de sistem pentru incalzirea apei poate utiliza drept combustibil atat gazul natural, cat gazul tip GPL.

Deoarece acest produs functioneaza prin arderea combustibilului in tiraj natural, instalarea acestuia vine la pachet cu o serie de accesorii utile in caz de nevoie, menite sa ofere siguranta si confort intregii casei: senzori de siguranta pentru flacara si protectie optima impotriva supraincalzirii.

Spatii ce permit o aerisire optima

Cum spuneam si putin mai sus, un boiler instant de apa cald pe gaz functioneaza prin arderea combustibilului utilizat (gaz natural sau GPL) . Asta inseamna ca noxele produse prin ardere sunt eliminate in mod natural, fara solicitarea unui ventilator.

Pentru ca nu sunt gestionate cu un sistem inchis de ventilatoare, boilerele instant pe gaz trebuie sa fie instalate in spatii ce permit o aerisire optima, indiferent de anotimp.

De aceea, specialistii recomanda ca un astfel sistem pentru incalzirea apei calde menajere (ACM) sa fie instalat intr-un spatiu ce masoara o suprafata mai mare de 19 mp.

Evitarea incaperilor pentru zi sau noapte

Daca vrei sa achizitionezi un boiler instant pe gaz pentru incalzirea ape calde in spatiul locuintei tale, atunci trebuie sa te gandesti unde va putea fi cel mai bine amplasat, pentru a avea intotdeuna acces rapid la aceasta.

Tine insa cont de un aspect extrem important pentru siguranta familiei tale: nu este indicat sa instalezi acest produs in spatii din casa dedicate activitatilor de zi sau de noapte. Asadar, dormitoarele si livingul trebuie sa iasa din discutie.

In schimb, instantul de apa calda pe gaz poate functiona fara probleme in spatii de tranzit (holurile pot fi o solutie foarte buna, in acest sens), in baie sau in bucatarie, in magazia casei tale, in mansarda sau chiar intr-o pivnita.

Iata 3 aspecte esentiale pe care trebuie sa le cunosti, inainte de a cumpara un echipament pentru incalzirea instanta a apei calde menajere din casa.

Daca vrei sa te bucuri oricand de o baie buna cu apa fierbinte, indiferent de ora la care vrei sa faci acest lucru, nu trebuie decat sa cumperi chiar acum un boiler pe gaz de la roinstalatii.ro, pentru ca vei gasi aici o lista intreaga cu produsele de la cele mai bune branduri in domeniu, la preturi incredibil de avantajoase.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#instant apa cald gaz, #boiler gaz locuinta, #incalzire locuinta , #locuinte