Cat costa un apartament nou situat langa metrou

Luni, 03 Iunie 2013, ora 10:46
5559 citiri
Cat costa un apartament nou situat langa metrou

Unul dintre cele mai importante criterii in alegerea unui apartament in Capitala, in afara de pret, este apropierea de metrou.

Conform comunicatului remis Ziare.com de Rezidential.net, aproximativ 20% dintre ansamblurile rezidentiale din Bucuresti se afla in preajma unei statii de metrou.

Zona centrala si semicentrala

Cele mai multe blocuri noi din centrul Bucurestiului se afla in zona parcului Tineretului. Astfel, o garsoniera intr-un bloc nou construit langa statia de metrou Brancoveanu costa 44.500 euro, iar pretul unui apartament cu 2 camere in acelasi bloc este de 57.500 euro.

Pe masura ce ne apropiem de statia de metrou Tineretului, preturile cresc destul de mult, cel mai ieftin apartament nou in aceasta zona ajungand la 73.000 euro.

Costurile se reduc in apropierea statiei de metrou Timpuri Noi, unde gasim apartamente cu 2 camere pornind de la 58.000 euro. Preturi similare sunt si in zona metroului de la Mihai Bravu, garsonierele pornind de la 40.000 euro, iar apartamentele cu 2 camere, de la 66.000 euro.

Langa metroul din Dristor, garsonierele pornesc de la 60.000 euro, iar apartamentele de 2 camere, de la 77.000 euro. Preturi similare intalnim si in zona statiei de metrou Obor, unde garsonierele pornesc de la 60.000 euro, iar apartamentele cu 2 camere, de la 89.000 euro, si in apropierea statiei de metrou Iancului, unde un apartament nou cu 2 camere se vinde cu 67.000 euro.

Militari si Titan

Preturi mai mici gasim langa metrou Titan, cu garsoniere pornind de la 46.000 euro, si metrou Lujerului, unde preturile pentru o garsoniera incep de la 56.000 euro.

Zona de sud

Cele mai mici preturi le gasim din nou in zona de sud, in apropierea statiilor de metrou Aparatorii Patriei sau Dimitrie Leonida, unde garsonierele pornesc de la 25.000-30.000 euro, iar apartamentele cu 2 camere de la 41.000 euro.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
#apartamente Bucuresti metrou, #pret apartament metrou, #preturi apartamente metrou, #apartamente metrou , #preturi apartamente