Ziare.com

Cea mai ieftina garsoniera vanduta in Bucuresti - 25.000 de euro

Vineri, 10 Septembrie 2010, ora 11:51

   

Cea mai ieftina garsoniera vanduta in Bucuresti - 25.000 de euro
Portalul imobiliar MagazinulDeCase.ro a realizat un studiu bazat pe cele mai scumpe si cele ieftine imobile vandute de pe site in perioada iunie - august 2010. Cea mai scumpa locuinta vanduta pe perioada verii a fost o garsoniera din Titan, in timp ce o casa din zona Alba Iulia a fost cea mai scumpa tranzactie.

Cea mai ieftina garsoniera vanduta de pe MagazinulDeCase.ro se afla in Titan, avand o suprafata de 25 mp. Aceasta s-a vandut la inceputul lunii august la un pret de 25.000 de euro. La polul opus, se afla o garsoniera de 34 mp din zona Cotroceni, care s-a vandut la inceputul lunii iulie, mobilata si utilata la pretul de 63.000 de euro.

Pe segmentul apartamentelor cu 2 camere, cel mai ieftin apartament vandut de pe MagazinulDeCase.ro a avut un pret de tranzactionare de 40.000 de euro. Acesta este situat in Pantelimon, are o suprafata de 40 mp si s-a vandut semimobilat.

Cel mai scump apartament s-a vandut la sfarsitul lunii august, la un pret de 120.000 de euro. Imobilul este pozitionat in zona Dorobanti si are ca suprafata 57 mp. Acesta s-a vandut nemobilat.

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!

Pe segmentul apartamentelor cu 3 camere, cel mai ieftin apartament s-a vandut la pretul de 59.000 de euro, in data de 9 august 2010. Acesta este pozitionat in Theodor Pallady, are o suprafata de 72 mp si s-a vandut nemobilat.

In ceea ce priveste cel mai scump apartament cu 3 camere, acesta s-a vandut la sfarsitul lunii august la un pret de 130.000 de euro. Acesta are o suprafata de 80 mp, este situat in zona Unirii si s-a vandut complet mobilat si utilat.

Pretul cel mai mic in tranzactiile cu case din Bucuresti in aceasta vara a fost de 115.000 de euro pentru o casa de 3 camere, situata in Grozavesti. Imobilul s-a vandut nemobilat, avand o suprafata de 110 mp, pe data de 9 iulie 2010. Cea mai scumpa casa tranzactionata are 3 camere, este in Piata Alba Iulia si are o suprafata de 85 mp. Pretul a fost de 190.000 de euro.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3227 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

ASTEA SUNT IEFTINE ? MAI SCADETZI, MAI SCADETZI ... :)):)):))

Ma bucur foarte ca Zmekeriiimobiliari auluat plasa, chiar pe mana Zmekerilor Externi care i-au invatzat le rele, adica, la bagat in Robie pe BViatza la "Bangi"pe SEMENII lor, Romanii ...
Nishte Dgeavre Dgegoase pline de tignafes, turbare, paducki, dgigduie, etc. ... ...

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor