Garsonierele vechi din Bucuresti s-au ieftinit cu 8% de la inceputul anului

Luni, 26 Iulie 2010, ora 21:23
2413 citiri
Garsonierele vechi din Bucuresti s-au ieftinit cu 8% de la inceputul anului

Garsonierele vechi din Bucuresti s-au ieftinit cu 8,2% de la inceputul anului si pana in prezent, iar apartamentele sunt cu 7,3% mai ieftine decat la inceputul anului.

Garsoniere au preturi mai mici, de la 1.384 euro/mp la 1.271 euro/mp, in timp ce, la nivel national, pretul mediu al acestora s-a micsorat cu 7,2%, de la 1.287 euro/mp la 1.194 euro/mp, potrivit Imobiliare.ro.

In Bucuresti, s-au ieftinit apartamentele cu patru si trei camere, cu 9,3%, respectiv 8,2%, iar garsonierele vechi cu 8,2%. Urmeaza apartamentele vechi cu doua camere, care sunt in prezent cu 7,3% mai ieftine decat la inceputul anului si cele vechi cu trei camere a caror pret a scazut cu 4,5%.

In Brasov, apartamentele vechi cu doua camere s-au ieftinit cu 3,5%, iar cele vechi cu o camera cu 3,9%. Apartamentele vechi cu trei camere s-au scumpit cu 0,7%.

In Cluj-Napoca s-au scumpit apartamentele vechi cu doua camere, cu 5,9%, iar preturile apartamentelor cu trei camere vechi a ramas la aproape acelasi nivel ca anul trecut. O diferenta mare de pret s-a observat la apartamentele vechi cu 4 camere din Cluj Napoca, pretul cerut pentru acestea scazand cu 15,7%.

In Constanta, apartamentele vechi cu patru camere s-au ieftinit cu 10,9%, iar pretul pentru apartamentele cu trei camere vechi este mai mic decat anul trecut cu 8,2%.

In Iasi, apartamentele cu trei si patru camere s-au ieftinit de asemenea, insa cu doar 2,8% si 2,3%.

In Timisoara, preturile la apartamente au scazut si cu pana la 12%, la apartamentele cu trei camere, si cu 10% la apartamentele cu doua camere.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#preturi apartamente garsoniere, #garsoniere ieftine, #preturi imobiliare , #preturi apartamente
Comentarii
Poza SpiritCivic
SpiritCivic
rank 5
Energia creste, taxele cresc, materiile prime cresc... toate cresc... Doar GARSONIERELE SE IEFTINESC ! N-ar putea sa se ieftineasca si mancarea muncitorului care construieste garsoniera ?...