Oferte de vara la apartamentele din marile orase

Marti, 05 Iunie 2012, ora 07:20
4304 citiri
Oferte de vara la apartamentele din marile orase

Vara 2012 ar putea fi momentul perfect pentru a cumpara o locuinta noua, avand in vedere ca preturile s-au diminuat, la nivel national, cu aproape cinci procente, in comparatie cu perioada similara din 2011.

In Capitala si alte mari orase din Romania, se pot achizitiona apartamente cu doua camere cu sume care, in urma cu doi ani, nu ar fi fost de ajuns nici macar pentru o garsoniera.

In zona Mihai Bravu, din Bucuresti puteti gasi un apartament cu doua camere, pe doua etaje, la mansarda, intr-un imobil finalizat in 2012. Apartamentul are baie si balcon spatios, o suprafata utila de 40 de metri patrati, aer conditionat si ferestre cu geam termopan.

Din bucataria tip open space si sufragerie se poate ajunge in dormitorul aflat in mansarda urcand o scara de lemn. Pretul apartamentului este de 30.000 de euro.

Pentru 2.000 de euro in plus, puteti achizitiona un apartament confort doi, semidecomandat, situat in zona Piata Progresului. Locuinta are usa metalica la intrare si geamuri termopan, insa, in rest, are nevoie de renovari.

Suprafata utila este de 41,44 mp, apartamentul aflandu-se la etajul 5 din 10, intr-un imobil construit in 1972.

Pe Soseaua Alexandriei, un apartament de 2 camere decomandat, confort I, cu o suprafata utila de 48 mp, se vinde la pretul de 34.500 de euro. Apartamentul se afla intr-un bloc ridicat in 2012, fiind pozitionat la demisol. In schimb, este deja finisat si se vinde mobilat.

Dezvoltatorul accepta, ca plata, fie rate directe, fara comision, fie achizitia prin programul Prima Casa.

In Brasov, pretul unui apartament cu doua camere decent trece de 31.000 de euro, potrivit anunturilor publicate pe imobiliare.ro. Astfel, in zona Noua, un astfel de apartament, cu suprafata utila de 43 mp, semidecomandata, situat la etajul 1 intr-un imobil cu 4 etaje, construit inainte de 1990, costa 31.500 de euro. Apartamentul este dotat cu parchet si este finisat, insa poate fi imbunatatit.

In zona Tractorul, un apartament confort 2 sporit, semidecomandat, cu suprafata utila de 42 mp, se vinde pentru 32.000 de euro.

Apartamentul are balconul inchis cu geamuri termopan, usa metalica la intrare si se vinde nemobilat.

Pentru 33.500 de euro puteti achizitiona un apartament decomandat, cu o suprafata utila de 48 mp, aflat in zona Astra. Locuinta are parchet, faianta, gresie si se vinde nemobilat.

In zona Sagului din Timisoara, un apartament cu 2 camere, cu o suprafata utila de 32 mp, nedecomandat, costa 30.000 de euro.

Locuinta este renovata, avand parchet laminat, gresie, faianta, ferestre cu tamplarie PVC si geam termopan, usa metalica la intrare, usi noi in interior, precum si corpuri sanitare noi si calorifere schimbate.

La 32.500 de euro gasiti un apartament de 36 mp, in cartierul Girocului, intr-o vila cu doua etaje. Locuinta este confort 1, semidecomandata. Finisarea locuintei se face impreuna cu clientul, care isi poate alege materialele.

In zona Piata Doinei, un apartament cu suprafata utila de 43 mp, ce dispune de balcon inchis si de o debara, este pus in vanzare la 34.000 de euro. Locuinta este nedecomandata, are si o boxa la subsol si se vinde cu bucataria mobilata.

In Cluj-Napoca, zona Floresti, un apartament de 53 mp utili se vinde la 22.500 de euro. Locuinta este decomandata si se afla intr-un bloc de caramida, construit in 2009, la etajul 3.

In aceeasi zona, la 29.000 de euro puteti cumpara un apartament cu 62 mp utili, finisat si mobilat complet. De asemenea, bucataria este dotata cu frigider si aragaz. Locuinta se afla la ultimul etaj (3) al unei vile finalizate in 2008.

In cartierul Manastur, un apartament cu suprafata utila de 36 mp, cu un balcon de 4 mp, costa 32.000 de euro. Finisarile includ parchet, usa metalica la intrare, gresie, faianta, centrala termica si geamuri termopan. Bucataria se vinde mobilata.

Citeste si:
Toni Greblă îi răspunde lui Nicușor Dan pe tema autorizațiilor ilegale din Kiseleff:„După răspunsul ISC vom întreprinde toate măsurile”
Toni Greblă îi răspunde lui Nicușor Dan pe tema autorizațiilor ilegale din Kiseleff:„După răspunsul ISC vom întreprinde toate măsurile”
Instituţia Prefectului Bucureşti – condusă de Toni Greblă – i-a transmis, sâmbătă, primarului general Nicuşor Dan, că nu a susţinut „cu niciun prilej” că refuză să atace în...
Cătălin Drulă anunţă că şi-a lansat oficial candidatura la şefia USR: "Sunt persoana potrivită"
Cătălin Drulă anunţă că şi-a lansat oficial candidatura la şefia USR: "Sunt persoana potrivită"
Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a anunţat, sâmbătă, 21 mai, că şi-a lansat oficial candidatura la preşedinţia formaţiunii. "Cred că USR are nevoie de organizare, energie...
Comentarii
Tragicomedian
rank 2
Ce apartament e ala la 40 mp?