Vrei casa noua? Iata cele mai bune oferte din Bucuresti

Vineri, 16 Martie 2012, ora 07:37
5314 citiri
Vrei casa noua? Iata cele mai bune oferte din Bucuresti

Preturile in scadere ale locuintelor ar putea determina mai multi romani sa isi cumpere un apartament nou, in aceasta primavara, ofertele din marile orase fiind potrivite si pentru programul Prima Casa.

Pentru o garsoniera care sa ofere cat de cat confort, in Bucuresti, va trebui sa scoateti din buzunar cel putin 24.900 de euro, acesta fiind pretul unei locuinte aflate in zona Vitan, cu 21 mp utili.

Locuinta se afla intr-un imobil construit in 1978 si renovat complet in anul 2010, are imbunatatiri si se afla la primul etaj, dintr-un total de 5, vanzandu-se nemobilata.

In Bucurestii noi, o garsoniera de 35 mp, decomandata, aflata la mansarda unui imobil construit in 2008, este pusa in vanzare pentru 30.000 de euro. Locuinta se vinde complet mobilata si utilata cu frigider, aragaz, televizor si aspirator.

Pentru 34.000 de euro puteti achizitiona o garsoniera de 33 mp, in zona Valea Oltului, renovata, avand calorifere si obiecte sanitare noi. De asemenea, garsoniera are un dressing facut pe comanda, iar baia este dotata cu o cada de tip jacuzzi.

Pentru un apartament cu doua camere, in zona Militari, cu 40 mp utili, va trebui sa platiti 35.000 de euro. Apartamentul este dotat cu aer conditionat si necesita renovare, potrivit anuntului de pe imobiliare.ro. Este situat la etajul 1 din 4 si nu are balcon.

In Prelungirea Ghencea, un apartament de 43 mp utili, renovat si imbunatit, avand geamuri termopan, balcon inchis, gresie, faianta si aer conditionat, costa 38.000 de euro. In acest pret intra si locul de parcare.

Ceva mai scump, la 39.000 de euro, este pus in vanzare un apartament cu 2 camere, 40 mp utili, in zona Frigocom, complet renovat. Locuinta se vinde complet mobilata.

Pe segmentul apartamentelor cu trei camere nu exista preturi mai mici de 40.000 de euro. O astfel de suma va poate aduce, de exemplu, un apartament cu 42 mp, semidecomandat, in zona Militari. Locuinta se vinde cu bucatarie partial mobilata si utilata cu frigider si aragaz, iar restul apartamentului este, de asemenea, partial mobilat, in pret intrand si televizorul.

Mult mai mare, de 72 mp, este un apartament pus in vanzare pentru pretul de 50.000 de euro, acesta fiind localizat in zona Colentina. Locuinta se afla la etajul 10, are un balcon inchis, este renovata si se vinde fara mobila.

La mansarda unui bloc, este pus in vanzare un apartament cu trei camere, pe doua nivele (5 - 6), cu scara interioara si 68 mp utili. Constructia a fost finalizata in 2011, imobilul avand izolatie termica, cele doua etaje fiind adaugate in urma unei expertize tehnice. Instalatiile electrice si sanitare sunt separate fata de restul blocului.

Apartamentele cu patru camere din Capitala au preturi incepand de la 49.900 de euro. Aceasta este suma ceruta de un proprietar pentru o locuinta din Drumul Taberei, cu 63 mp, semidecomandat.

Locuinta se afla la etajul 5 din 10, este confort doi si necesita imbunatatiri, beneficiind doar de contor de gaze si apometre.

La 64.000 de euro puteti gasi un apartament 80 mp utili, in zona Giurgiului, intr-un bloc din 1978. Locuinta are imbunatatiri, avand geamuri termopan, incalzire in pardoseala, parchet, pereti interiori izolati termic si fonic, centrala de apartament, instalatii electrice noi si calorifere schimbate. In plus, se vinde complet mobilat si utilat, avand si aparat de aer conditionat.

Pentru 70.000 de euro puteti cumpara un apartament cu patru camere in Crangasi, semidecomandat, cu 87 mp utili, aflat la etajul 8 intr-un imobil construit in 1984. Apartamentul necesita renovare, are doua bai si doua balcoane inchise.

Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de tablete iPad într-un eveniment online programat pentru data de 7 mai. După mai bine de un an și jumătate de la ultima actualizare a...
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
#preturi apartamente Bucuresti, #preturi garsoniere Bucuresti , #preturi apartamente