Vrei casa noua? Iata cele mai bune oferte din Timisoara

Joi, 15 Martie 2012, ora 07:14
4826 citiri
Vrei casa noua? Iata cele mai bune oferte din Timisoara
Foto: Arhiva

Preturile in scadere ale locuintelor ar putea determina mai multi romani sa isi cumpere un apartament nou, in aceasta primavara, ofertele din marile orase fiind potrivite si pentru programul Prima Casa.

Garsonierele din Timisoara au preturi minime ceva mai ridicate fata de alte orase din Romania, cu exceptia Capitalei. De exemplu, pentru o locuinta cu 25 mp, semidecomandata, confort 2, aflata in zona Aradului, pretul cerut de proprietar este de 20.999 de euro. Totusi, locuinta are imbunatatiri, instalatiile sanitare si electrice sunt schimbate, exista un loc de parcare aferent si are centrala termica proprie.

In plus, se vinde complet mobilata si utilata, inclusiv cu televizorul plasma, combina frigorifica si masina de spalat.

In zona Lipovei, o garsoniera confort 1, cu suprafata utila de 30 mp, semidecomandata, este scoasa la vanzare la pretul de 30.000 de euro. Locuinta are imbunatatiri (parchet de lemn masiv, usi noi la interior, calorifere schimbate). Daca doriti sa o cumparati complet mobilata, va trebui sa mai adaugati 1.000 de euro.

In zona centrala, in apropiere de Piata Unirii si de Iulius Mall, o garsoniera confort 1, cu o boxa la subsol, se vinde la pretul de 34.999 euro. Locuinta se vinde partial mobilata si utilata, avand frigider si aragaz.

Pentru un apartament cu 2 camere, cu suprafata utila de 35 mp, aflat in zona Sagului, pretul cerut este de 29.500 de euro, potrivit anuntului de pe imobiliare.ro. Locuinta este amenajata in totalitate, cu gresie, faianta, ferestre PVC cu geam termopan, parchet laminat, calorifere schimbate si tevi din cupru. De asemenea, apartamentul este dotat cu aer conditionat.

La 36.000 de euro gasiti un apartament cu doua camere, confort 1, decomandat, cu doua balcoane inchise, aflat in zona Circumvalatiunii. In pret intra si o boxa, iar locuinta se vinde total mobilata si partial utilata.

In Piata Dacia, la etajul trei al unui bloc cu zece nivele, este pus in vanzare un apartament cu 2 camere, 42 mp, la pretul de 39.500 de euro. Apartamentul nu este renovat, insa bine intretinut, conform anuntului, iar peretii interiori pot fi demolati, pentru rearanjarea spatiului.

In categoria apartamentelor cu trei camere, preturile incep la 39.000 de euro, o astfel de oferta fiind in cartierul Dambovita. Locuinta este confort 2, semidecomandata, cu o suprafata utila de 55 mp, un balcon inchis si o boxa la subsol, cu intrare din apartament.

Pentru un apartament ceva mai mare, de 62 mp utili, la etajul trei al unui imobil din zona Lipovei, va trebui sa platiti 45.000 de euro. Locuinta nu este renovata si se vinde nemobilata.

In cartierul Simion Barnutiu, un apartament cu 3 camere, de 70 mp utili, situat la parter, este pus in vanzare pentru 50.000 de euro. Locuinta are vedere pe ambele parti ale blocului, este decomandata si renovata, cu parchet, gresie, faianta, avand si doua bai.

In zona Steaua, cu doar 5.000 de euro mai mult, puteti cumpara un apartament cu patru camere, cu 95 mp utili. Locuinta are doua bai si doua balcoane deschise, se afla la etajul 4 si necesita renovare.

Sumele cerute de proprietari cresc in zona Freidorf, pana la 62.000 de euro, pentru un apartament de 110 mp utili. Totusi, in acest pret intra si doua spatii de parcare, apartamentul avand doua bai, doua holuri, boxa la subsol si posibilitatea montarii de centrala proprie. In schimb, este doar partial amenajat si necesita imbunatatiri.

In cartierul Soarelui, aproape de Spitalul Judetean si magazine gen Billa si Lidl, este pus in vanzare un apartament cu 4 camere de 82 mp utili, cu doua balcoane din care unul inchis, doua bai, precum si vedere pe trei parti ale imobilului cu 4 etaje. Apartamentul are toate finisajele refacute, inclusiv parchet de lemn masiv, usi noi si corpuri sanitare noi. Pretul este de 72.000 de euro.

Citește și:
Primăria, afacere de familie. Fiul deputatului suspectat de relații cu minori a ajuns primar în locul tatălui
Primăria, afacere de familie. Fiul deputatului suspectat de relații cu minori a ajuns primar în locul tatălui
Fiul deputatului PSD de Argeș Aurel Bălășoiu, Victor, este primarul comunei Rociu, cea pe care tatăl său a condus-o timp de 16 ani, între 2004 și 2020. Deputatul Aurel Bălășoiu a fost...
Nicuşor Dan, despre o intrare în PNL: ”Am un mandat administrativ foarte dificil și nu am niciun fel de preocupare politică”
Nicuşor Dan, despre o intrare în PNL: ”Am un mandat administrativ foarte dificil și nu am niciun fel de preocupare politică”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat miercuri, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre o intrare în PNL, că în momentul de faţă are un mandat administrativ foarte dificil...