Vrei casa noua? Vezi cele mai bune oferte din Constanta

Luni, 12 Martie 2012, ora 07:14
5171 citiri
Vrei casa noua? Vezi cele mai bune oferte din Constanta

Preturile in scadere ale locuintelor ar putea determina mai multi romani sa isi cumpere un apartament nou, in aceasta primavara, ofertele din marile orase fiind potrivite si pentru programul Prima Casa.

In Constanta, preturile incep sub 15.000 de euro, pentru o garsoniera, si urca la aproape 70.000 de euro, pentru patru camere.

Una din cele mai ieftine garsoniere scoase la vanzare costa 14.000 de euro si se afla in zona CET. Locuinta are 22 mp utili, este nedecomandata si este la parterul unui imobil cu trei etaje.

Potrivit anuntului, garsoniera este renovata, avand geamuri termopan, parchet, faiata, iar bucataria este mobilata.

In zona Far, o garsoniera semidecomandata, de 20 mp, aflata la primul etaj, costa 18.000 de euro. Locuinta este imbunatatita, iar grupul sanitar este dotat cu cada.

Ceva mai mare, la 35 mp, in zona Poarta 6, este pusa in vanzare o garsoniera pentru 22.500 de euro. Potrivit anuntului de pe imobiliare.ro, garsoniera este decomandata, imbunatatita, are izolatie termica la exterior si la interior si dispune de contor de caldura si apometre.

In cazul apartamentelor cu doua camere, preturile incep de la 26.000 de euro. O astfel de oferta este pentru o locuinta din zona I.C. Bratianu, cu 32 mp utili. Apartamentul se afla la primul etaj dintr-un total de 4, dispune de imbunatatiri si se vinde nemobilat.

Daca aveti in vedere achizitia unei locuinte deja mobilate, puteti cumpara un apartament cu doua camere din zona Groapa, cu 30.000 de euro. Locuinta se vinde deja dotata cu DVD player, televizor, cafetiera, masina de spalat rufe, frigider, aragaz, hota, aspirator si mobila, avand si imbunatatiri de genul faianta, gresie si parchet. Fara mobila, apartamentul costa 29.000 de euro, insa, potrivit anuntului, pretul poate fi si negociat, in functie de modalitatea de plata si termenii contractului.

Pentru un apartament cu doua camere, semidecomandat, la kilometrul 4 - 5, va trebui sa platiti 30.000 de euro. Apartamentul este ceva mai mare, de 40 mp, insa necesita imbunatatiri, cadastru si intabulare.

In cazul in care doriti sa cumparati cu apartament cu trei camere, va trebui sa scoateti din buzunar cel putin 37.000 de euro. Acesta este pretul pentru o locuinta de 52 mp utili, semidecomandat, din zona Groapa.

Apartamentul are nevoie de imbunatatiri, insa are deja balconul inchis si ferestre cu geam termopan.

La 37.300 puteti gasi un apartament de trei camere renovat, aflat in apropiere de complexul comercial Dorally. Proprietarul vinde apartamentul cu bucataria complet mobilata, in timp ce restul camerelor sunt partial mobilate. Printre imbunatatiri se numara izolatia termica la exterior, precum si parchetul, gresia si ferestrele termopan.

In zona Tomis III, un apartament de trei camere cu imbunatatiri costa 44.000 de euro. Apartamentul are instalatiile schimbate si se vinde cu bucatarie partial mobilata si utilata, precum si mobila noua in dormitor, de exemplu.

De asemenea, de apartament apartine un loc de parcare in curte, imobilul aflandu-se intr-un ansamblu rezidential.

Cea mai ieftina zona pentru apartamentele cu patru camere este Poarta 6, unde preturile incep de la 42.000 de euro, pentru o locuinta de 63 mp, semidecomandata. Apartamentul are o singura baie si o debara, insa starea interiorului este buna, avand gresie, faianta, parchet si geamuri termopan.

Un apartament de patru camere din zona Inel 2, cu un living de 40 mp, bucatarie deschisa, imbunatatiri precum gresie, faianta, parchet, izolatie exterioara, aer conditionat, hidroizolatie facuta de proprietar si o boxa la subsol, costa 68.000 de euro.

In zona centrala, langa restaurantul Colonadelor, se vinde un apartament de 4 camere semidecomandat, cu 75 mp utili, plus boxa la subsol. Apartamentul are doua balcoane, este mobilat complet si are aparatura gen masina de spalat rufe, frigider, aragaz, robot de bucatarie si televizor, pretul fiind de 62.000 de euro.

Citeste si:
Cristian Tudor Popescu, critici la adresa AUR: „În România există cineva care se pregătește de război acum, partidul AUR”
Cristian Tudor Popescu, critici la adresa AUR: „În România există cineva care se pregătește de război acum, partidul AUR”
Cristian Tudor Popescu a criticat vineri, 21 ianuarie, proiectul de lege depus de AUR, care prevede că fiecare român are dreptul să dețină până la 100 de kilograme de materiale pirotehnice,...
Ce spune Dan Vîlceanu despre Pilonul II de pensii: ”Ar fi neconstituţional să nu îl laşi pe cetăţean să aibă acces la propria proprietate”
Ce spune Dan Vîlceanu despre Pilonul II de pensii: ”Ar fi neconstituţional să nu îl laşi pe cetăţean să aibă acces la propria proprietate”
Ministrul Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu, a declarat vineri, 21 ianuarie, că nu există în PNRR prevederea conform căreia românii vor primi eșalonat banii din Pilonul II de pensii....