Ziare.com

Banca Transilvania a intrat in Programul Prima Casa 4

Vineri, 08 Iulie 2011, ora 15:43

   

Banca Transilvania a intrat in Programul Prima Casa 4
Banca Transilvania a intrat in Programul Prima Casa 4, avand la dispozitie un plafon de 25 milioane euro pentru creditele de acest tip pe care le va acorda clientilor sai, urmand sa finanteze achizitionarea de locuinte finalizate sau in constructie, precum si imobile care urmeaza sa fie construite.

BT a fost parte, de asemenea, in primele trei etape ale programului Prima Casa, in cadrul carora a acordat peste 1.350 credite, totalizand aproximativ 53 de milioane de euro, informeaza banca printr-un comunicat.

Pana acum, bancii i-au fost solicitate mai ales creditele pe termen lung, pe perioade cuprinse intre 20 si 30 de ani. Valoarea medie a unui imprumut de la Banca Transilvania - prin programele Prima Casa 1, 2 si 3 - a fost de aproximativ 40.000 euro.

Conditiile de acordare a imprumuturilor Prima Casa 4 prin Banca Transilvania sunt similare celor din cadrul programelor precedente. Finantarile sunt acordate atat in lei, la dobanda de 5,49% pe an (ROBOR 3M), la care se adauga comisionul de gestiune de 0,2% pe luna, cat si in euro, la o dobanda de 5,54% pe an (EURIBOR 3M + 4 pp).

2021 vine cu discounturi de pana la 50% la principalele categorii de produse si servicii de care afacerea ta are nevoie. Obtine oferta AICI!

Programul Prima Casa 4 se adreseaza oricarei persoane fizice care nu detine in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia nicio locuinta sau care detine cel mult o unitate locativa, dobandita prin orice alt mod decat prin program, in suprafata utila mai mica de 50 de metri patrati.

Sursa: rNews

Articol citit de 1471 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor