Ziare.com

Banca Transilvania aloca 75 milioane euro pentru programul Prima Casa 4

Joi, 07 Aprilie 2011, ora 20:16

   

Banca Transilvania aloca 75 milioane euro pentru programul Prima Casa 4
Banca Transilvania (BT) a transmis Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM intentia de a participa la programul Prima Casa 4, iar conducerea bancii a hotarat alocarea sumei de 75 milioane euro.

"Si acum am decis sa ne implicam - de aceasta data in Programul Prima Casa - datorita succesului de care s-au bucurat celelalte 3 programe similare. Interesul clientilor pentru aceasta oferta a fost ridicat, asa cum ne asteptam: am acordat, pana acum, peste 1.200 de credite Prima Casa, in valoare totala de 48.000.000 euro", a declarat directorul executiv de retail al bancii, Gabriela Nistor.

Pana in prezent, creditele Prima Casa au fost acordate persoanelor cu varsta de pana in 35 de ani, casatoriti si cu venituri lunare intre 2.500 lei si 3.500 lei. Destinatia imprumuturilor acordate de Banca Transilvania a fost in proportie egala - atat pentru locuintele noi, cat si pentru cele vechi.

Guvernul a aprobat saptamana trecuta noile conditii de derulare a programului Prima Casa, conditii prin care statul si bancile vor suporta in mod egal garantiile, bancile avand la dispozitie trei luni sa anunte daca sunt interesate de noua forma a programului.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Executivul a stabilit ca bancile interesate vor trebuie sa contribuie cu jumatate din nivelul garantiilor acordate tinerilor care vor sa-si cumpere o locuinta. Prin economiile astfel realizate, numarul beneficiarilor urmeaza sa se dubleze.

Sursa: rNews

Articol citit de 1120 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Corect .

Observ ca bancile sunt prezente la finantarea programelor generate de guvern.
Si asta ajuta la reducerea somajului, la satisfacerea celei mai majore dorinte:CASA.
Prima casa este initiativa de succes.
Pana in 1012 trebuiesc construite 100.000 de locuinte in toata tara prin programe guvernamentale.

 

IARASI ESTI MILITIAN

"Pana in 1012 trebuiesc construite 100.000 de locuinte in toata tara prin programe guvernamentale".
Pai in anul ala traiesti tu de gindesti asa de portocaliu !!!!


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor