Ziare.com

BRD a inceput creditarea pe "Prima Casa 4"

Luni, 20 Iunie 2011, ora 21:20

   

BRD a inceput creditarea pe "Prima Casa 4"
BRD - Groupe Societe Generale va acorda, de luni, credite in cadrul Programului Prima Casa 4, cu un avans de minimum 5% din pretul de achizitie al locuintei, valoarea maxima fiind de pana la 71.250 euro, in functie de tipul imobilului finantat, a anuntat banca.

Creditul "Prima Casa" de la BRD poate fi rambursat prin rate lunare egale sau descrescatoare, la alegere. Banca precizeaza ca nu se percepe comision de acordare, de gestiune si de rambursare anticipata pentru acest tip de credit.

Dobanzile practicate sunt Euribor la trei luni, plus 3,65 puncte procentuale pentru creditele acordate pe perioade de pana la 20 de ani si Euribor la trei luni, plus 3,75 puncte procentuale pentru durate intre 20 si 30 de ani. Avansul este de minimum 5% din pretul de achizitie al locuintei, iar valoarea maxima, de pana la 71.250 euro, in functie de tipul imobilului finantat.

BRD este prima banca din Romania care a acordat un credit in cadrul Programului Prima Casa. Programul a demarat in iulie 2009 la initiativa Guvernului Romaniei si are in vedere sustinerea celor care doresc sa isi cumpere o locuinta printr-un credit imobiliar cu dobanda redusa, beneficiind de garantii din partea statului.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

In primele trei etape ale programului, BRD a acordat credite in valoare de peste 325 milioane euro.

Sursa: rNews

Articol citit de 2119 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

ZICEA BNR-U' VINERI PE LA TV CEVA, CA S-AIBA OMU' 40%,

sau a fost doar un zvon?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor