Ziare.com

CEC Bank va accepta, de marti, dosare pentru Prima Casa 4

Luni, 13 Iunie 2011, ora 15:12

   

CEC Bank va accepta, de marti, dosare pentru Prima Casa 4
CEC Bank anunta ca a primit avizul BNR pentru lansarea celei de a patra etape a programului Prima Casa, urmand ca de marti sa accepte dosare de credit in cadrul acestui program.

Pentru Prima Casa 4, CEC Bank dispune de un plafon de aproximativ 27 milioane de euro, clientii beneficiind de dobanda variabila, formata din ROBOR 3M + 1,9 p.p. pentru creditele in lei, respectiv EURIBOR 3M + 4 p.p. pentru creditele in euro.

Potrivit CEC Bank, printre caracteristicile creditelor pentru Prima Casa 4 se numara: lipsa comisioanelor din partea bancii; perioada de gratie de pana la 180 de zile; durata maxima de finantare de 30 de ani; varsta maxima stabilita pentru rambursarea integrala a creditului de 80 de ani; posibilitatea obtinerii unui card de credit in baza analizei aceleiasi documentatii; posibilitatea utilizarii serviciului de Internet Banking pentru vizualizarea situatiei creditului (sold, dobanda, rate) dar si pentru operatiuni curente (plati, depozite); acceptarea de codebitori de catre Banca in vederea completarii veniturilor solicitantului.

Programul Prima Casa 4 se adreseaza oricarei persoane fizice care nu detine in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia nicio locuinta sau care detine cel mult o unitate locativa, dobandita prin orice alt mod decat prin program, in suprafata utila mai mica de 50 de metri patrati.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

In Monitorul Oficial din 26 mai a fost publicat ordinul comun privind conventia pentru Prima Casa 4, urmand ca protocolul sa fie semnat de Fondul de Garantare si bancile interesate. Ordinul comun vizeaza conventia privind implementarea programului Prima Casa si conventia de garantare si reglementare a unor masuri necesare pentru aplicarea normelor.

Sursa: rNews

Articol citit de 1998 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Uite-acuma ma reped sa ma fac sclav la banci ....

Sa le platesc dobanzile si comisioanele si pe urma sa ma insele cu refinantarea , adica sa le platesc din nou dobanda la camatarii astia legali ....

Ca bine zicea tata : comunistii erau mai cinstiti , chit ca erau fixisti .
Acum e pe ciordeala la maxim

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor