Cele mai bune oferte la Prima Casa 3

Joi, 03 Februarie 2011, ora 12:14
3315 citiri
Cele mai bune oferte la Prima Casa 3

Prima Casa 3 a inceput si bancile incearca sa isi atraga clienti noi pe o piata a creditarii inghetata.

Batalia pe reducerea costurilor de finantare nu este insa atat de acerba, bancile pastrand cam aceleasi marje de dobanda ca in precedentele doua editii. MONEY.ro a intocmit o lista cu cele mai bune oferte pentru creditele in euro.

Prima Casa 3 nu a venit cu modificari substantiale. Una dintre ajustarile mai importante aduse programului Prima Casa 3 se refera la asigurarea bancilor si a Fondului de Garantare (FNGCMM) impotriva rau-platincilor. Se instituie de catre creditor un gaj pe conturile curente ale imprumutatului.

Programul guvernamental are aceeasi limita de 60.000 euro la achizitia de locuinte, si de 70.000 euro la constructia de locuinte. Avansul a ramas de 5% din valoarea imobilului, iar comisionul de 0,49% pe an catre Fondul de Garantare a ramas nemodificat.

Citeste mai mult despre Cele mai bune oferte la Prima Casa 3 pe Money.ro

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Prima Casa3 oferte, #oferte credite Prima Casa , #prima casa