Ziare.com

De unde poti lua Prima Casa cu dobanda preferentiala?

Joi, 27 Octombrie 2011, ora 20:10

   

De unde poti lua Prima Casa cu dobanda preferentiala?
Unele banci ofera, in cazul creditelor ipotecare acordate in cadrul programului guvernamental Prima Casa, o dobanda usor redusa pentru clientii care isi incaseaza salariile in conturile curente ale bancilor sau care opteaza pentru o perioada redusa de creditare. Va prezentam in continuare care sunt ofertele acestora.

Banca Comerciala Romana (BCR) acorda credite Prima Casa doar in euro, la o dobanda standard de 5,504% (Euribor la 3 luni + 3,95%). Dobanda scade la 5,304% (Euribor la 3 luni + 3,75%) pentru clientii cu istoric BCR, in aceasta categorie intrand persoanele care isi incaseaza salariul prin BCR, au avut un comportament bun de plata etc.

BRD Groupe Societe Generale reduce cu 0,1% marja de dobanda la creditele pentru prima locuinta, accesibile in euro, pentru imprumuturile rambursabile in cel mult 20 de ani, la 3,65% peste Euribor la 3 luni. Pentru imprumuturile contractate pe o perioada de pana la 30 de ani, marja este de 3,75% plus Euribor la 3 luni.

Citeste mai multe despre De unde poti lua Prima Casa cu dobanda preferentiala? pe efin.ro

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Citeste mai multe despre Prima Casa credit casa
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1281 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor