Ziare.com

Programul Guvernului Ponta 3: Ce se va intampla cu proiectul Prima Casa

Vineri, 07 Martie 2014, ora 17:45

   

Programul Guvernului Ponta 3: Ce se va intampla cu proiectul Prima Casa
Proiectul Prima Casa va fi transformat in Noua Casa, adresat doar pentru achizitionarea de locuinte noi, conform programului pentru care Guvernul isi va angaja raspunderea in fata Parlamentului, saptamana viitoare.

Documentul mai prevede stimularea mobilitatii tinerilor prin acordarea de subventii pentru chirie pentru cei care se muta in alt judet pentru primul loc de munca.

In vederea sprijinirii mediului de afaceri, se are in vedere: acordarea de facilitati fiscale pentru crearea de locuri de munca, stimularea si dezvoltarea sectorului IMM si consolidarea instrumentelor de garantare si contragarantare pentru stimularea sectorului IMM.

Noul program de guvernare: Guvernul Ponta 3 vrea revenirea la TVA de 19%

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!

Documentul Guvernului prevede consolidarea instrumentelor de garantare si contragarantare pentru stimularea investitiilor in sectoarele strategice (si creditarea rurala), inclusiv prin capitalizarea Fondului de garantare si a Fondului de Contragarantare.

De asemenea, Guvernul are in vedere promovarea mai accentuata a antreprenoriatului in scopul dezvoltarii sectorului intreprinderilor mici si mijlocii, astfel incat acesta sa devina semnificativ in configuratia structurii de proprietate a economiei nationale.

Conform documentului, initierea si implementarea de programe tip long life learning destinate sectorului privat, dezvoltarea sistemului de fonduri regionale de garantare si incurajarea sistemului de asociere (mutualist) si reglementarea cadrului juridic necesar implementarii de "business angels", ca alternativa, la nivel micro, a bursei de valori, atragand capital dinspre investitori inspre firme mici, sunt elemente de baza pentru dezvoltarea mediului de afaceri.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1960 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

De cind primul=nou in Romania..????

Gucernul asta-i dus cu pluta rau de tot. Aplica metoda doctoratului lui Ponta in toate proiectele. Cit de dus poti sa fii, sa mentii o lege si sa-i scimbi doar numele care oricum are alt inteles. Deci conform legii, am dreptul la subventii la o casa noua ( nu prima)...deci pot sa-mi construiesc/cumpar 5 case noi, si n-am treaba.

..halal guvern

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor