Ziare.com

Piraeus Bank a inceput creditarea pe Prima Casa 4

Joi, 07 Iulie 2011, ora 18:07

   

Piraeus Bank a inceput creditarea pe Prima Casa 4
Piraeus Bank Romania a inceput, joi, creditarea in cadrul programului Prima Casa 4 si estimeaza ca plafonul care ii este disponibil va fi integral utilizat pana la sfarsitul acestui an.

"Avand in vedere interesul constant al clientilor pentru finantarile prin intermediul acestui program guvernamental atractiv datorita conditiilor de creditare garantate, estimam ca plafonul disponibil pentru Piraeus Bank Romania va fi integral utilizat pana la sfarsitul acestui an", a declarat seful departamentului dezvoltare produse si procese in cadrul Piraeus Bank Romania, Roxana Halmageanu.

In noua forma, programul se adreseaza atat persoanelor care nu detin o locuinta, cat si proprietarilor actuali ai unei locuinte cu o suprafata utila mai mica de 50 metri patrati, care nu a fost dobandita prin programul Prima Casa.

Suma minima acordata de banca in cadrul acestui program este de 10.000 de euro, iar valoarea maxima a imprumutului este cuprinsa intre 57.000 euro si 71.250 euro. Perioada de creditare este de maximum 30 de ani.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Dobanda aferenta imprumuturilor in moneda nationala este de 2,5%, plus ROBOR la trei luni si cea perceputa pentru creditele acordate in euro este de 4%, plus EURIBOR la trei luni.

Banca precizeaza ca imprumuturile acordate in cadrul programului Prima Casa 4 sunt disponibile in toate sucursalele Piraeus Bank Romania. Actuala etapa a programului Prima Casa permite acordarea promisiunilor de garantare, fapt care ofera potentialilor clienti optiunea de a rezerva finantarea ulterioara necesara achizitionarii unei locuinte aflate in constructie.

Acest tip de credit poate fi accesat de persoane care obtin venituri din salarii (categorie in care se incadreaza si personalul navigant), pensii, chirii, drepturi de autor, dividende, sau alte activitati independente reglementate prin lege.

La acodarea creditului, banca ia in considerare veniturile pe familie, iar imprumutatul are optiunea de a aduce pana la patru coplatitori care pot fi membri ai familiei sau nu.

Piraeus Bank Grup detine in Romania Piraeus Bank Romania, Piraeus Leasing, Piraeus Insurance Reinsurance Broker si Piraeus Securities Romania.
Citeste mai multe despre Pireus Bank creditare Program Prima Casa
Sursa: rNews

Articol citit de 1027 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor