Ziare.com

Plafonul garantiilor pentru Prima Casa, suplimentat cu un miliard lei

Miercuri, 31 Iulie 2013, ora 07:27

   

Plafonul garantiilor pentru Prima Casa, suplimentat cu un miliard lei
Plafonul garantiilor care pot fi emise in cadrul programului "Prima Casa" va fi suplimentat cu un miliard de lei, dintre care 300 de milioane de lei vor fi destinati achizitiei locuintelor construite de ANL, potrivit unei hotarari adoptate in sedinta de marti a Guvernului.

Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca Guvernul a ajuns la un acord cu partenerii internationali privind rectificarea bugetara, urmand sa aiba loc o crestere a plafonului de garantii pentru o serie de programe, precum "Prima Casa".

Mai multi bani pentru Prima Casa (Video)

"Plafonul de garantie a fost crescut cu doua miliarde de lei, pentru a stimula si a putea ajuta anumite programe nationale, programul 'Prima Casa'. Mai sunt si alte programe in care avem o crestere, repet, a plafonului de garantii", a precizat premierul, in cadrul unei declaratii de presa sustinute la Palatul Victoria.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Candidatii la Prima Casa, "pierduti" intre banci si Guvern

Precizarile au fost facute dupa ce premierul a avut o intalnire cu reprezentantii Fondului Monetar International, la intalnire participand si ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, si ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1474 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor