A pariat ca face multi bani fara contracte cu statul. A castigat

Joi, 29 Septembrie 2011, ora 10:04
3094 citiri
A pariat ca face multi bani fara contracte cu statul. A castigat
Foto: Money.ro

La inceputul anului parea un pariu pierdut sa-ti dublezi cifra de afaceri in calitate de constructor fara contracte cu statul. Acum pare un pariu castigat.

Semne bune pentru sectorul constructiilor - unul dintre cele mai afectate domenii ale industriei romanesti de criza globala - nu erau pentru anul 2011 nici in ianuarie, dar nici la inceputul toamnei. Sunt, insa, si exceptii de la regula, relateaza MONEY.ro. Astfel, unii constructori parca sunt din alt film, unul ceva mai vechi, de prin 2006-2007, cand nu existau suficienti constructori pentru cat era de construit.

Iar dublu? La inceputul acestui an, scriam despre antreprenorul baimarean Mihai Lung ca este "probabil singurul constructor roman care a reusit sa-si dubleze businessul an de an". Mai mult, chiar si pentru 2011 omul de afaceri si-a bugetat o crestere a cifrei de afaceri de putin sub 100% - iar, pe sfarsitul lunii septembrie, Mihai Lung - care detine un grup de zece firme cu activitati in constructii si nu numai, grupate sub umbrela Inserv Holding - spune ca obiectivul este ca si atins.

"Estimam ca vom incheia anul 2011 cu o cifra de afaceri consolidata la nivel de grup de circa 54-55 de milioane de euro", spune Mihai Lung. De altfel, in prima jumatate a anului in curs, companiile din grup au realizat o cifra de afaceri de 27,3 milioane de euro, cu mai putin de un milion sub rezultatul din 2010, cand cifra de afaceri consolidata pe grup a fost de 28 de milioane de euro.

Cititi mai mult despre A pariat ca face multi bani fara contracte cu statul. A castigat pe Money.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#piata constructii, #afaceri constructii , #proiecte constructii
Comentarii