Algabeth la Trienala de Arhitectura de la Bucuresti

Miercuri, 16 Octombrie 2013, ora 08:00
2717 citiri
Algabeth la Trienala de Arhitectura de la Bucuresti

Algabeth SGI, companie cu peste 16 ani vechime in Romania in domeniul aplicatiilor din piatra naturala isi anunta participarea la Trienala de arhitectura East Centric. Trienala este dedicata arhitecturii din Europa Centrala si de Est, organizata in Bucuresti, in perioada 10-27 Octombrie 2013.

Prin participarea la Trienala, Algabeth SGI va fi alaturi de arhitecti si profesionistii din amenajari si design, venind cu sprijin de specialitate in cadrul dezbaterilor propuse de acest eveniment.

Trienala de Arhitectura East Centric promoveaza si premiaza arhitectura si calitatea din acest domeniu profesional. Prin expozitiile, conferintele, dezbaterile si competitiile pe care le propune, Trienala devine la fiecare noua editie locul de intalnire, dezbatere si dezvoltare a practicienilor, profesionistilor din domeniul constructiilor, colaboratorilor, studentilor si marelui public iubitor de arhitectura.

Pentru zona profesionala formata din arhitecti, Algabeth SGI a dezvoltat de-a lungul timpului o serie de solutii strategice rezultate din experienta internationala, iar participarea la Trienala 2013 va crea atat pentru specialisti, cat si pentru Algabeth SGI, noi oportunitati de colaborare eficienta.

De asemenea, compania are in lucru noi directii de dezvoltare strategica, in vederea largirii cererii de piatra naturala si a intelegerii pe piata de consum a importantei si calitatilor decorative ale acestui material.

Algabeth SGI se identifica cu partenerii sai internationali din tari cu traditie in exploatarea pietrei naturale. Din punct de vedere al calitatii produselor oferite, numele Algabeth este garantia produselor de inalta calitate. Piatra adusa din Grecia, Italia, Brazilia, Egipt, India, China, Turcia si Spania a fost in fiecare moment, indiferent de roca, extras in conditii optime, respectand standardele de mediu si legislatia.

Aceste materiale se preteaza pentru o gama larga de utilizari si aplicatii: pentru baie, pentru bucatarie, pardoseli si trepte, terase, etc. Sau impartite in functie de destinatie: case private, constructii civile si industriale (imobile de birouri, ansambluri rezidentiale, hoteluri, piete publice, pasaje).

Algabeth SGI detine cel mai mare depozit de piatra naturala din tara si este membru operational Stone Group International din 2012, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata europeana de extractie si aplicatii de piatra naturala, comercializand piatra naturala pentru constructii, in special marmura, granit, travertin, calcar, ardezie si onix.

Mai multe info pe www.algabeth.ro si pagina facebook Algabeth.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Ministerul Energiei a transmis recent că susține proiectul reactoarelor modulare mici în România, ca parte a strategiei de dezvoltare și consolidare energetică a țării. Pe 17 aprilie...
#piatra naturala Algabeth, #Algabeth materiale constructii, #Algabeth trienala arhitecti , #proiecte constructii