Cat va costa ParkLake Plaza, mall-ul ce se inalta langa parcul Titan

Duminica, 05 Mai 2013, ora 16:39
7402 citiri
Cat va costa ParkLake Plaza, mall-ul ce se inalta langa parcul Titan

Mall-ul pe care un investitor portughez planuieste sa il ridice langa parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) din cartierul bucurestean Titan, ParkLake Plaza, va costa circa 200 de milioane de euro.

Celor 14 mall-uri deja existente in Capitala li se va alatura in anii urmatori unul nou, transmite Romania TV. Acesta va fi amplasat strategic in sectorul 3 al Capitalei, langa Parcul Titan, pe strada Liviu Rebreanu, in apropiere de intersectia cu Bulevardul Camil Ressu.

Dezvoltatorul portughez a investit 180 de milioane de euro in proiect si sustine ca a incheiat deja contracte pe jumatate din suprafata viitorului centru comercial de pe terenul de la marginea Parcului IOR, departe de centrele comerciale din nordul si vestul Capitalei, vizitate zilnic de mii de bucuresteni.

Mallul va avea in total 67.000 de metri patrati, iar lucrarile de constructie vor fi demarate anul viitor.

Prin dreptul mall-ului din Titan va trece si o linie "verde" de tramvai din Bucuresti, suprafata dintre sine urmand a fi acoperita cu pavele peste care creste gazon. Lucrarile la linia de tramvai de tip "green track" au inceput in anul 2011, iar o prima parte a lucrarii ar urma sa fie gata in luna noiembrie a anului acesta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#ParkLake Plaza costuri mall, #mall Titan Liviu Rebreanu, #mall Parcul IOR Titan , #proiecte constructii