Prima fabrica complet automatizata de buiandrugi din Romania

Advertorial
Miercuri, 28 Iunie 2017, ora 15:15
23882 citiri
Prima fabrica complet automatizata de buiandrugi din Romania

Alinierea constructorilor autohtoni la standardele europene a adus o serie de schimbari pozitive in piata, printre care si utilizarea buiandrugilor la consolidarea zidariei de deasupra usilor si ferestrelor, in detrimentul cofrajelor.

Compania DVI Production a deschis, in luna mai a acestui an, prima fabrica de buiandrugi complet automatizata din Romania, cu o capacitate maxima de productie de 3.900.000 metri liniari de buiandrugi pe an.

Superiori din toate punctele de vedere celorlalte produse similare, care sunt importate din tari europene, buiandrugii Fortem prezinta o serie de avantaje:

1) Rezistenta sporita la incarcare

Un element esential in consolidarea zidariei de deasupra usilor si ferestrelor, buiandrugul nu ar trebui sa lipseasca din planul de rezistenta al cladirilor rezidentiale si nu numai, indiferent de tipul de zidarie.

Armatura buiandrugilor Fortem este realizata dintr-un otel special importat din vestul Europei.

In plus, prin folosirea unui ciment de calitate (CEM I 42,5 R sau CEM II 42,5 R) rezulta un beton cu calitate superioara (C30/37), iar buiandrugul devine o grinda cu rezistenta sporita, sub care te poti adaposti.

2) Termoizolatie ridicata prin eliminarea puntilor termice

Principalul dezavantaj al cofrajelor traditionale consta in lipsa izolatiei temice, ceea ce va conduce la pierderi de caldura, aparitia igrasiei si a mucegaiului.

Pe de alta parte, datorita invelisului ceramic care provine din sudul Europei si este realizat doar din produse 100% naturale, constand in argila, rumegus, nisip si apa, buiandrugii Fortem izoleaza la fel de bine ca zidaria din caramida.

In functie de grosimea peretelui, se pot amplasa cate doi sau trei in paralel, creandu-se astfel o izolatie termica dubla sau tripla.

3) Timp redus de lucru si curatenie pe santier

Practici si usor de manevrat, buiandrugii Fortem pot fi montati in cateva minute de o echipa formata din doi zidari.

Sunt disponibili in diferite lungimi, de la 1 la 3 metri si se sprijina pe 25 centimetri.

Lucrarea de zidarie poate continua imediat dupa ce au fost amplasati. Comparativ cu cofrajele clasice, economisesti timp pretios si pastrezi curatenia pe santier.

4) Economisesti bani si investesti eficient cu buiandrugii Fortem

Daca adunam la timpul pierdut in santier si pretul materialelor necesare pentru realizarea cofrajelor, fara sa mai punem la socoteala banii cheltuiti ulterior din cauza pierderilor de caldura si a igrasiei, concluzia nu poate fi decat una: buiandrugii Fortem reprezinta o investitie pe termen lung in confortul si siguranta ta.

5) In conformitate cu normele UE

Buiandrugii Fortem respecta ultimele standarde ale Uniunii Europene in materie de constructii, fapt confirmat de un organism acreditat de certificare internationala.

Click aici pentru a afla mai multe despre solutiile Fortem pentru sustinerea zidariei de deasupra usilor si ferestrelor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Proprietarul platformei de socializare X, Elon Musk, a decis să impună o taxă utilizatorilor noi ai serviciului. Scopul este de a se asigură că nu sunt boți. Fostul Twitter a impus deja o...
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
#fabrica buiandrugi Romania, #buiandrugi romanesti , #proiecte constructii