Cea mai inalta cladire din lume ar putea fi depasita

Marti, 28 Februarie 2012, ora 11:27
4060 citiri
Cea mai inalta cladire din lume ar putea fi depasita
Foto: Ecofriend

Cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa, ar putea fi depasita - proprietarii cladirii Greenland Centre din Shanghai vor sa ii adauge mai multe etaje, pentru a depasi recordul constructorilor din Dubai.

Cladirea din Wuhan ar urma sa fie inaltata de la 606 metri la 636 de metri, a anuntat Lu Zhenxing, director de marketing la Shanghai Greenland Group, potrivit ChinaDaily.

Astfel, cladirea va depasi Burj Khalifa, care are o inaltime de 632 de metri.

Proiectul cladirii a inceput in 2011 si este inca in constructie. Unii urbanisti sustin ca o cladire atat de inalta nu ar ajuta mediul, insa firmele de constructii au in gand sa impresioneze prin cladiri cat mai inalte.

Greenland Centre a costat peste 560 de milioane de euro si va include un hotel de lux, spatii pentru birouri, magazine si apartamente.

Cea mai inalta cladire din lume duce lipsa de chiriasi

Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, nu reuseste nici la doi ani dupa deschidere sa gaseasca chiriasi, din cauza crizei imobiliare care a afectat Dubaiul.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#cladire inalta, #cladire inalta depasita, #Greenland Centre Shanghai , #proiecte imobiliare