Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum poti beneficia de caldura si confort cu o soba pe lemne?

Luni, 19 Iunie 2017, ora 17:36
6539 citiri
Cum poti beneficia de caldura si confort cu o soba pe lemne?

Placerea de a vedea un semineu integrat armonios, in completare cu confortul obtinut prin incalzirea spatiului va crea momente de neuitat alaturi de cei dragi, de aceea trebuie sa tinem cont de toate elementele necesare pentru alegerea variantei potrivite.

Semineele sunt elemente importante pentru orice casa, asa ca alegerea lor este destul de dificila. Pentru a nu da gres in alegerea semineului potrivit, trebuie sa tinem cont de parerea specialistilor in domeniu.

Stilul fiecaruia este alcatuit dintr-o diversitate de aspecte, incepand de la culoare si materiale. Astfel, felul in care un semineu este amenajat reflecta caracterul, personalitatea si unicitatea proprietarului. Frumusetea semineului este redata si prin materialele folosite: lemn, piatra naturala, care imbinate cu maiestria constructorilor, creeaza din semineu o adevarata opera de arta.

Pentru ca siguranta si confortul clientilor au prioritate, focarele celor de la Alego sunt supuse mai multor teste inainte de a se raspandi pe piata. Astfel, clientii au parte nu doar de siguranta, dar si de o durata lunga de viata a produsului achizitionat.

Pentru cei atrasi de estetica traditionala se gasesc solutii potrivite nevoilor si personalitatii fiecaruia.

Si nu sunt putini cei care aleg din gama variata de sobe pe lemne. In functie de combustibilul utilizat, intalnim sobe pe lemne sau peleti. Se poate construi cu usa cu sticla, pentru a va putea bucura de privelistea flacarilor si poate fi cea mai frumoasa piesa de mobilier a casei.

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au dezvoltat o serie de tehnologii care sa le permita sa pastreze caldura cat mai mult timp in casa si cu cat mai putine lemne sau combustibil. Soba de tabla a fost alternativa folosita timp indelungat de multi oameni pentru a-si incalzi locuinta. Din pacate aceasta nu reprezinta acum cea mai fericita alegere, deoarece nici cu o incarcatura relativ mare de lemne, soba de tabla nu retine foarte mult timp caldura in camera unde este amplasata.

Alternativa net superioara pe care cei de la Alego o ofera este soba de fonta. Aceasta reprezinta cea mai buna alternativa pentru caminul dumneavoastra, indeplinind cele mai exigente standarde ale calitatii si durabilitatii.

Deflectorul instalat in partea superioara a focarului ajuta la mentinerea unui consum scazut de lemne: la o singura umplere a sobei, arderea lemnului este de 4-5 ore. Puterea calorica mare se datoreaza greutatii mari si tehnologiei avansate si inovative de functionare. De asemenea, aceste sobe pe lemne pot fi dotate suplimentar cu ventilator, sistem de reglare automata a aerului de admisie, sticla cu autocuratare, plita cu trei ochiuri si clapeta.

Soba de fonta poate fi amplasata atat in spatii inguste cat si in spatii largi, pentru a incalzi o suprafata mare. Designul este ales de client in functie de stilul incaperii sau in functie preferinte.

O soba pe lemne aspectuasa, de calitate superioara, poate aduce un plus de confort in locuinta dumneavoastra. Specialistii de la Alego au sobe rezistente, cu tehnologie avansata de fabricare si garantie de 5 ani. Orice model de soba beneficiaza de transport gratuit, direct la domiciliu, oriunde in tara! Echipa de tehnicieni de Alego va sta la dispozitie pentru orice intrebare legata de costuri si va ofera consultanta gratuita in vederea construirii semineului.

Gama de produse aflata in permanenta dezvoltare se intinde de la semineele clasice, semineele cu bioetanol, la seminee centrala de calitate, cosuri de fum sau diverse accesorii necesare. Alege ca semineul pe care il construiesti sa fie perfect pentru ceea ce ai nevoie! Cu Alego faci alegeri intelepte!

Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Un număr tot mai mic de români caută un loc de munca în altă țară și numărul este în scădere de șase ani. Un studiu realizat la nivel global a dezvăluit că românii ar prefera să...
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
#cum alegi soba lemne, #seminee centrala, #soba lemne fonta , #proiecte vile